in

Mafija mu seli porodicu iz Italije?

Mafija mu seli porodicu iz Italije?

PROSLAVLjENI italijanski fudbaler, trenutno trener Olimpika iz Marseja, Đenaro Gatuzo, trpi u poslednje vreme ozbiljne pritiske mafijaške grupe “Ndrangeta” iz Kalabrije i zbog toga razmišlja da kompletnu porodicu iseli iz Italije.

Đenaro Gatuzo foto: EPA

Prema pisanju italijanskih medija problemi su započeli tokom jeseni prošle godine kada je “Ndrangeta” od Gatuza tražila novac u zamenu za zaštitu.

Strateg francuskog velikana se najpre oglušio o te zahteve, krenule su pretnje njegovom ocu, da bi situacija eskalirala kada je u dva navrata, u oktobru i decembru zapalili automobil njegove kćerke. Posle toga porodica je podnela prijavu policiji, a Đenaro je 10. januara popustio i uplatio 3000 evra.

Pritisci i ucene ni tada nisu stali, pa je sve prijavljeno policiji. Poslednje informacije govore da su dve osobe privedene kao i da Gatuzo razmišlja da zbog problema u koji je upao iseli porodicu iz Italije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije