in

IZVRŠNI ODBOR FSS: Podrška Santraču

IZVRŠNI ODBOR FSS: Podrška Santraču

NA današnjoj sednici Izvršnog odbora u Sportskom centru u Staroj Pazovi, kojom je predsedavao Dragan Džajić, doneto je nekoliko važnih odluka.

FOTO: N. Paraušić

Članovi IO su na početku sednice još jednom pozdravili odluku UEFA da se sledeći Kongres evropske kuće fudbala održi po prvi put u Beogradu, 3. aprila 2025. godine.

Doneta je odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću, a da se za koordinatora instruktorske službe imenuje član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu, Bojan Neziri.

Data je puna podrška Sudijskoj komisiji na čelu sa Dejanom Santračem, dok je istup u medijima Fudbalskog kluba Novi Pazar ocenjen kao neprihvatljiv i tendeciozan.

Članovi IO prihvatili su izveštaj Projektnog tima o pripremi Strategije FSS za period 2024-2028, kao i informaciju o pokretanju ‘FSS-Live’ aplikacije, prve takvog tipa na našem tržištu.

Takođe, članovi Izvršnog odbora informisani su o programu priprema za EURO 2024. i ujedno verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna).

Fudbalski savez Srbije će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča, a posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije