in

HOROR FUDBALERA! Devojka preminula dok je vodila ljubav sa njim

HOROR FUDBALERA! Devojka preminula dok je vodila ljubav sa njim

Devojka fudbalera Dimasa de Oliveire, momka koji ima 18 godina i nastupa za juniore slavnog Korintijansa preminula je tokom vođenja ljubavi sa njim.

Foto: Novosti arhiva

Njegova devojka Livija je preminula i to nakon četiri srčana udara koja je imala nakon što joj je pozlilo tokom s*ksa. Dimas je pozvao hitnu pomoć rekavši da se devojka onesvestila, ali su doktori na licu mesta videli krv iz polnog organa, a zatim su porodici preminuile Livije otkrili da je smrt nastala usled četiri zastoja srce, kao i da je iskrvarila.

Fudbaler je rekao je devojci pozlilo jer je popušila dve cigarete tokom drugog odnosa koji su imali, a doktori su naveli da nije bilo ni droge ni alkohola. Policija ipak sumnja u sve, ništa nisu našli u stanu, ali istraga će i dalje biti sprovedena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije