in

GRADSKI FUDBALSKI SAVEZ GRADA JAGODINE NAJBOLJIMA DODELIO PRIZNANJA

GRADSKI FUDBALSKI SAVEZ GRADA JAGODINE NAJBOLJIMA DODELIO PRIZNANJA

Fudbalski klub „Šantarovac“ iz istoimenog sela najorganizovaniji je na teritoriji grada Jagodine, saopšteno je na redovnoj godišnjoj skupštini Gradskog fudbalskog saveza grada Jagodine.

Foto:Z.Gligorijević

Priznanje za doprinos razvoju fudbalskog sporta pripalo je doktoru Radojici Antiću, priznanje za najboljeg sudiju dobio je Lazar Stanković, a za najboljeg trenera Andreja Pavlović iz Vinorače.

Fudbalskom klubu „Trnava“ iz istoimenog sela dodeljena je plaketa za sedam decenija postojanja i rada, a FK „Lipar“ iz Donjeg Račnika palaketa za pola veka rada.

Na redovnoj godišnjoj sednici Gradskog fudbalskog saveza grada Jagodina rečeno je da na teritoriji grada Jagodina radi 35 klubova, od gradske do Srpske lige, u kojima trenira 1.500 fudbalera svih uzrasta. Protekla godina bila je uspešna za sve njih.

-Veliki broj klobova uspeo je da se plasira u viši rang takmičenja. Neki klubovi su ušli u opštinsku, neki u međuopštinsku ligu, a imamo i prvu gradsku ligu. Aktivirali smo i neke nove klubove. Što se tiče finansiranja fudbala, lokalna samouporava je lane izdvojila najviše sredstva u odnosu na prethodnih 20 godina. Urađen je i veliki broj terena, napravljene nove svlačionice, uređene nove tribine, finansirana su sva takmičenja fudbalskih klubova… – ocenio je Dobrica Milanović, predsednik Gradskog fudbalskog saveza grada Jagodine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije