in

ASANO POBEGAO IZ PARTIZANA: Crno-beli tuže Japanca UEFA

Šok u Humskoj.

FOTO: M. Vukadinović

JAPANSKI vezista iz redova Partizana Takuma Asano, napustio je svojevoljno klub i saigrače i otputovao u Japan, bez ijedne reči objašnjenja. Precizni razlozi njegovog nezadovoljstva nisu poznati, a klub iz Humske se ekspresno oglasio saopštenjem koje jasno ukazuje koji će biti naredni koraci crno-belih.

“Fudbalski klub “Partizan“ obaveštava  javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju. FK Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora. Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FK Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom. 

Iako neprijatno iznenađeni ovim postupkom igrača, uveravamo sve navijače da je ekipa fokusirana na preostale utakmice, sa željom i ciljem da sezonu okonča osvajanjem trofeja Kupa Srbije. FK Partizan”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije