in

Zaplenjeno 6,5 kilograma heroina u Crnoj Gori

Zaplenjeno 6,5 kilograma heroina u Crnoj Gori

– Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti Sever, Odeljenja bezbednosti Rožaje, su na magistralnom putnom pravcu Berane – Rožaje 7. februara zaustavili i kontrolisali vozilopodgoričkih registarskih oznaka i vozača koji je upravljao vozilom – R.D. (33) iz Podgorice. Pregledom vozila pronađen je ruksak u kojem se nalazilo 11 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i smesa za mešanje sa ovom materijom, ukupne mase 6,5 kilograma – saopštila je Uprava policije Crne Gore, povodom ovog događaja, sa kojim

je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Uprava policije

On je  naložio da se R. D.liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te mu je nakon toga određeno i zadržavanje. Tužilac je naložio i da se sprovedu potrebna veštačenja oduzete materije.

– Službenici Regionalnog centra bezbednosti Sever su u koordinaciji sa Odsekom za borbu protiv droga i krijumčarenja, protiv ovog lica podneli krivičnu prijavu.

Pripadnici RCB „Sever“ i Sektora za borbu protiv kriminala će nastaviti rad i primenu operativno-taktičkih i tehničkih mjera i radnji na ovom predmetu, kažu iz policije.

 

BONUS VIDEO:

Zora Dobričanin Nikodinović za “Novosti” I JA SAM ZA TO DA SE OSUDE UBICE SLAVKA ĆURUVIJE

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije