in

UHAPŠENO SEDAM VOZAČA, DEVOJKA VOZILA 146 NA SAT: Akcija saobraćajnog “presretača” na severu Crne Gore

POLICIJA je tokom vikenda tokom vikenda na području  severne regije Crne Gore sankcionisala 40 vozača zbog prekoračenja brzine kretanja.

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

Uz upotrebu vozila „presretača“, policijski službenici su podneli 20 prekršajnih prijava, uručili 20 prekršajnih naloga, a sedam vozača lišili slobode.

-U Rožajama je lišena slobode E.H. (32) koja se vozilom kretala brzinom od 146 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje brzine kretanja 40 km/h, zatim H.K. (41) koji se vozilom kretao brzinom od 124 km/h, E.K. (26) brzinom od 120 km/h, A.S. (24) brzinom od 116 km/h, kao i B.N. (34) koji se, na pomenutom delu puta, kretao vozilom brzinom od 109 km/h. U Plavu je lišen slobode A.L. (27) jer je na delu puta gde je brzina kretanja ograničena na 40 km/h upravljao vozilom brzinom od 114 km/h. Na delu puta u Andrijevici, gde je ograničenje brzine kretanja vozilom 60 km/h, lice F.B. (45) kretalo se brzinom od 134 km/h i on je lišen slobode – saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Iz policije napominju da su se u vozilu E.H. koje je upravljalo vozilom brzinom od 146 km/h u Rožajama, u trenutku kontrole nalazila tri maloletnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije