in

Svečano obeležen dan opštine (FOTO)

DANAŠNjI dan je ovenčan slavom rodoljuba, obavezuje i putokazuje nepobedivoj ideji građanske koncepcije, da su mir, tolerancija i nadnacionalna svest zalog prošlosti i stubovi evropske budućnosti.

M. S.

Ovo je povodom Dana Opštine, 3. januara i 79 godina od oslobođenja grada na svečanoj sednici Skupštine opštine, kazao predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović,koji je uputio poziv ”svim progresivnim snagama i pojedincima, posebno cenjenoj dijaspori da udružimo znanje i resurse, i zajedno damo doprinos boljitku Bijelog Polja, na kojoj god poziciji se nalazili”.

– Samo zajedno i udruženi možemo doprineti napretku, da kao svoji na svome dostojno živimo evropskim standardom života, zarad sadašnjih i budućih generacija – kazao je Smolović, koji je naglasio da je lokalna samouprava uz maksimalan napor i angažovanje, postigla zavidne rezultate u onome što je od njih zavisilo. -Nadamo se da dolaze bolji dani kada će ekonomija prevazići političke teme, te se uspeh meriti zalaganjem i postignutim rezultatima.

Na svečanoj sednici SO uručena su i najvša opštinska priznanja, nagrada ”3.januar”. Ovogodišnji dobitnici su novinar Milovan Novović i radnici Vodovoda “Bistrica”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije