in

Policajcu zadržavanje do 72 sata

Policajcu zadržavanje do 72 sata

POSTUPAJUĆI državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, nakon saslušanja odredio je zadržavanje u trajanju od 72 časa osumnjičenom D.L. (54) iz Š, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene polne radnje. 

Foto printskrin RTCG

Krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni D.L. dana 14.01.2024. godine, izvršio navedeno krivično delo na štetu deteta.

Ovo je saopštio portparol Višeg državnog tužilaštva Vladan Đalović, nakon saslušanja policajca iz jednog mesta na severu Crne Gore.

Tokom saslušanja, policajac je negirao izvršenje krivičnog dela, a odlučio je da se u daljem toku postupka brani ćutanjem.

Nakon toga, viša državna tužiteljka u Bijelom Polju Ljubinka Caković, odredila mu je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Kako je danas saopštila Uprava policije Crne Gore, policajac  D.L. (54) je uhapšen zbog sumnje da je sinoć pokušao da napastvuje trinaestogodišnju devojčicu u svom stanu.

On je, naime, kada je ona prolazila pored njegove kuće, pozvao devojčicu da sa njegovom djecom gleda utakmicu. Dete se potom javilo roditeljima i kazalo da će sa drugovima gledati utakmicu, ali kada je ušla u kuću D. L. U njoj nije nilo dece.

On je, kako je prijavljeno policiji, počeo sa je dodiruje, a potom da je poljubi. Međutim, devojčca je pobegla svojoj kući i roditeljima ispričala šta joj se dogodilo…

BONUS VIDEO – ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije