in

Muhović komentarom izazvao buru na društvenim mrežama (FOTO)

Muhović komentarom izazvao buru na društvenim mrežama (FOTO)

BIVŠI predsednik SO Petnjica Adnan Muhović ponovo je dospio u žižu javnosti, ovoga puta jer je komentarisao mitropolita Crnogorske pravoslavne crkve Mihaila, ističući da ga ne treba forsirati jer to iritira 95 odsto pravoslavaca u Crnoj Gori.

Printscreen

Muhović koji je imao zapaljive izjave poput onih da nosi pasoš kad ide na Cetinje, da je Njegoš genocidan, kao i da su mešoviti brakovi muslimanke sa nemuslimanom najstrože zabranjeni, sada se dotako i Crnogorske pravoslavne crkve.


„Ne čuva se Crna Gora tako što će Bošnjaci da crnogorče, već da bošnjače, a popa Miraša da ne forsiraju, jer 95% pravoslavaca time iritiraju“, napisao je Muhović na Fejsbuku. 

Na konstataciju jednog korisnika Fejsbuka, kako je Mihailo bio u Potočarima, te da je sramno ovo što piše, Muhović mu je odgovorio: 

„Pa šta ako je bio? To su izlizane fore druže na koje se pale naši nesrećnici! Zar ste toliko naivni? Čovječe, 95 % Crnogoraca ga neće, a šaka Bošnjaka saradnika službe se našlo da ga promovišu! Eh kuku, kuku“, navodi Muhović. 

Printscreen

Usledio je odgovor istog korisnika da će Mihailo i dalje biti rado viđen gost u BiH.

„Neće vala, razbićemo to. Moramo onim talentima iz OSA-a objasniti neke stvari. Habera nemaju“, usledio je odgovor Muhovića. 

Jedan drugi mu je napisao da ovakvim pisanjem sije mržnju, na šta mu je Muhović rekao:

„Ja ne biram između dva popa kao ti i tvoji istomišljenici. Nego vi sto volite DPS ste slijepi i džaba vam je pričat. Pomirite se s tim da je to prošlost“, zaključio je Muhović. 

Printscreen

Zatim je još više potpirio vatru novom izjavom: 

„Kako stvari budu odmicale i izmicale kontroli, plašim se da će nekim muslimanima reis biti Miraš“, istakao je Muhović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije