in

Dve osobe uhapšene zbog pokušaja ubistva u Tivtu, žena nanela više ubodnih rana

Dve osobe uhapšene zbog pokušaja ubistva u Tivtu, žena nanela više ubodnih rana

Iz Uprave policije su saopštili da su službenici Odeljenja bezbednosti Tivat lišili slobode dve osobe zbog pokušaja ubistva i pomoći učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Foto: Ilustracija

Naime, jutros je u 4.55 časova  dežurna služba Odeljenja bezbednosti Tivat obaveštena da je u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje lekarske pomoći dovezeno lice V.J. (42) sa više ubodnih rana u gornjem delu tela. Pripadnici tivatske policije su potom po nalogu postupajućeg tužioca lišili slobode M.R. (29) i V.K. (41).

Naime, kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je jutros oko 04.30 časova u naselju Gradiošnica u Tivtu, u porodičnoj kući V.K. došlo do fizičkog sukoba između njega i oštećenog V.J.

Tom prilikom M.R. je kako se sumnja, oštrim predmetom – kuhinjskim nožem, nanela oštećenom više ubodnih rana u predjelu gornjeg dijela tela, sa prednje i zadnje strane.

Nakon toga, oštećeni se taksi vozilom prevezao na ukazivanje lekarske pomoći, te je zadržan na daljem lečenju u Kotoru.

Nakon toga je V.K. odbacio van kuće predmet kojim je počinjeno krivično delo, a koji je pronađen.

Izvršen je uviđaj na licu mesta, izuzeti su relevantni tragovi, kao i predmet izvršenja krivičnog đela, te su M.R. i V.K. lišeni slobode.

M.R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, dok se V.K. tereti za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i oni če uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije