in

Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je na društvenoj mreži Instagram podelio video snimak u kome je sumirana protekla radna sedmica, koja je bila ispunjena mnoštvom aktivnosti iz raznih oblasti.

Foto: Tanjug

– Srbija se svakodnevno razvija i ostvaruje svoje snove. U nedelji za nama otvorili smo veoma važnu fabriku za Valjevo, Kolubarski okrug i celu Srbiju, čiji smo kamen temeljac položili pre samo nešto više od godinu dana. Svakog dana se zalažemo za to da Srbija ne zaboravi sva ona velika imena koja su svojim angažmanom, upisala ime naše zemlje na stranice svetske istorije. Zato mi je posebno drago što će novi veličanstveni sportski objekat u srcu Beograda, poneti baš ime Dude Ivkovića, bez kojeg srpska i svetska košarka ne bi bile iste – poručio je predsednik.

Predsednik se osvrnuo i današnju posetu logoru Jasenovac i memorijalnom centru Donja Gradina.

– Isto tako, veoma je važno da podsećamo, pričamo i nikad ne zaboravimo sve one koji su mučki ubijani u logoru Jasenovac i Donja Gradina, da ne dozvolimo da se njihova imena i zločini koje su pretrpeli zaborave – ističe Vučić.

Kako je istakao, i danas živimo u vremenu punom izazova, ali u jednoj drugačijoj, jačoj Srbiji.

– Svakodnevno pokazujemo poštovanje i želju za očuvanjem mira, ali i odlučnost i hrabrost da čuvamo svoje nacionalne interese, da se razvijamo i napredujemo. Srbija će pobediti svojim radom i odgovornošću! – zaključio je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO: NOVE IKA-20 LETELICE: Predsednik Vučić obišao i Mitrovićev štand nakon vojne vežbe “Granit”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije