in

Novčanik joj vraćen zahvaljujući hrabroj Aleksandri

Novčanik joj vraćen zahvaljujući hrabroj Aleksandri

POSLANICA SNS Dragana Lukić iz Loznice nedavno je odžeparena u prevozu broj “78” u blizini Slavije, a novčanik sa svim dokumentima i novcem joj je vraćen zahvaljujući hrabrosti radnice u trafici Aleksandri Stoimanović iz Beograda.

Privatna arhiva

Kako nam je ispričala Lukićeva, stigla joj je poruka na Instagramu od Aleksandre da se javi zbog dokumenata.

– Nisam imala pojma da sam odžeparena. Tek sam tad shvatila da mi u torbi nema novčanika sa sve ličnim karticama i dokumentima. Zatim sam sklopila priču da im je iz tašne koju sam držala u ruci neko izvukao novčanik u autobusu, a da nisam ni osetila – priča nam Lukićeva.

Privatna arhiva

Dragana Lukić, poslanik SNS

On je zatim, izašao iz autobusa na Slaviji i zastao kod trafike u kojoj radi Aleksandra.

– Pošto imam iskustva sa takvim ljudima tokom godina rada u trafici, primetila sam ga i bio mi je sumnjiv da je nešto uzeo iz dela trafike koji je napolju. Istrčala sam i videla kako drži nešto ispod jakne. Viknula sam na njega, pomerila mu jaknu i videla da stiska novčanik. Pokušao je da se opravda da ga je našao. Uzela sam mu, a on je pobegao. Shvatila sam da je zapravo nekoga odžepario – ispričala nam je Aleksandra. – Onda sam preko dokumenata pronašla Draganu i novčanik joj je vraćen.

Dragana nam je rekla da joj je drago što postoje ljudi kao Aleksandra i da joj je beskrajno zahvalna za gest koji je napravila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije