in

Nalupetala se žestoko čačanska baraba Velimir Ilić

Nalupetala se žestoko čačanska baraba Velimir Ilić

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić odgovorila je na sramne napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto SNS

– Kada se spoji tajkunsko smeće i ozbiljna pijanica, dobija se ozbiljna brljotina i laž – odgovarajuća naslovnoj strani tajkunskog smeća.

Kaže čuvena bitanga koja opravdava lopovluk – Velimir Ilić, kako je predsednik Vučić “uspeo sve da prevari”. Hoće da nam kaže kako on nije hteo da prevari narod opravdavajući “kraduckanje”, nego Vučić koji je ekonomski spasio i preporodio Srbiju. Dakle, nelogična, ali i alkoholom izazvana bedna glupost.

Nalupetala se žestoko ova čačanska baraba, koja se rakijom, uglavnom, teši jer ne može više da podnese udaljenost od narodne kase.

Ne može da podnese to što, zahvaljujući Vučiću, Srbija više nije ona koju je on sa bivšim režimom besomučno glodao i slomio. Nema puta koji su uradili, a da im se nije slilo u džepove. I takvi nitkovi, takav otpad koji je uzimao ogromne kredite, a za njih izgradio bednu kilometražu puta, danas govori kako u Srbiji ništa ne valja. A ne valja mu jedino to što njegovog “kraduckanja” i deljenja državnih para porodici i prijateljima nema.

Ali zato ima novih auto-puteva, pruga, bolnica, škola, fabrika, vrtića, mostova. Zato ima “Miloša Velikog”, koji je ta baraba lažno obećavala, ali koji je Vučić izgradio.

A od jezive mržnje, tajkunsko smeće će svaku lopinu iz bivšeg režima povampiriti samo ako će da laže, pa makar bila i olešena. Makar im novinare šutirala i vređala. Za tajkunsku kantu, za smeće, svako đubre je poželjno – navela je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: NA NEBU I POD VODOM – Snimci vežbi ruske Nacionalne garde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije