in

“Dužnost ispijanja vina prešla je sa mene na njega” (FOTO)

“Dužnost ispijanja vina prešla je sa mene na njega” (FOTO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je Instagramu fotografije iz Beograda na vodi. Vučić je stigao na Makedonsko veče koje je priredila Vlada Severne Makedonije, a u okviru sajma vina Otvorenog Balkana.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

– Dimitar Kovačevski je večeras organizovao fantastično makedonsko veče u Beogradu, a mene, kao i obično, Siniša smara o Kuli Beograd i svim sadržajima koji će biti u njoj. Srećom, a po njegovom izrazu lica, to se može videti, dužnost ispijanja vina prešla je sa mene na njega. Živelo prijateljstvo Srba i Makedonaca! – napisao je predsednik.


Makedonsko veče u okviru sajma vina Otvorenog Balkana priredila je večeras Vlada Severne Makedonije, pod otvorenim nebom na krovu tržnog centra Galerija u Beogradu na vodi, a počasni gost na koktelu je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Takođe, počasni gosti su i premijer Crne Gore Dritan Abazović, a očekuje se da dođu i premijeri Srbije i Albanije Ana Brnabić i Edi Rama.

Vučić je na svečanost stigao zajedno sa Abazovićem, a prisustvuje i ministar finansija Siniša Mali, ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević i ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije