in

“Ćao Serena, ja sam Rodžer i želim da ti čestitam” (VIDEO)

“Ćao Serena, ja sam Rodžer i želim da ti čestitam” (VIDEO)

AMERIČKA teniserka Serena Vilijams koja će 28. septembra napuniti 41 godinu, završila je tenisku karijeru nakon što ju je u 3. kolu Ju-Es opena eliminisala Ajla Tomljanović.

Foto: AP

Nakon što se Amerikanka oprostila od tenisa, reke poruka i reakcija počele su dolaziti sa svih strana sveta. Jedna od njih je vrlo posebna i pripada Rodžeru Federeru.

Švajcarac se još nije penzionisao, iako ima 41 godinu i poslednje dve godine ga muče gpovrede.

– Ćao Serena, ja sam Rodžer. Želim da ti čestitam na tvojoj impresivnoj karijeri. Znaš šta si postigla. Znam šta si učinila i znam, kao i ti, da je to bilo ništa manje nego neverovatno.

Sigurno sa pomešanim osećanjima odlaziš iz ovog divnog sporta koji ti je dao sve, pa i više od toga. Želim tebi, tvojoj porodici i tvojim fanovima sve najbolje, a ja sam jedan od tvojih fanova. Nedostajaćeš nam.

Razmišljam o tome kako je bilo 1999. na Ju-Es openu kada si igrala protiv Martine Hingis. Ostao sam budan do kasno da te gledam kako se boriš i to je bio početak karijere koja se pokazala impresivnom.

Uvek ćemo te dočekati raširenih ruku i uvek ćemo te rado ponovno videti. Zato te molim da se vratiš!

A sada uživaj u ovom trenutku, uživaj u ovim sedmicama na Ju-Es openu, mislim na tebe, imaš svo moje poštovanje i želim ti najbolje u budućnosti. Čuvaj se – rekao je Federer.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre “orlove”

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije