in

“U AVIONU PUTIN, BAJDEN, PAPA I JA…” Berluskoni otvorio nalog na Tik-toku, pa ispričao hit vic (VIDEO)

“U AVIONU PUTIN, BAJDEN, PAPA I JA…” Berluskoni otvorio nalog na Tik-toku, pa ispričao hit vic (VIDEO)

BIVŠI premijer Italije Silvio Berluskoni otvorio je nalog na društvenoj mreži Tik-tok gde je ispričao vic čiji su akteri, pored njega, predsednici SAD i Rusije DŽo Bajden i Vladimir Putin i rimski papa.

Foto: AP

– Iznad Atlantika leti avion u kome se nalaze DŽo Bajden, Vladimir Putin, Silvio Berluskoni, papa i jedan od njegovih mladih pomoćnika – počeo je priču Berluskoni.

– Međutim, ubrzo piloti shvataju da je tragičnom greškom napunjen samo jedan rezervoar i da će se avion srušiti u roku od pet minuta. Ispostavilo se da u letelici imaju samo četiri padobrana, dok je putnika – pet. DŽo Bajden hvata prvi i kaže: ‘To je moj, jer sam ja najuticajniji čovek na Zapadu’. Vladimir Putin uzima drugi: ‘To je moj, jer sam ja najuticajniji čovek na Istoku’. Silvio Berluskoni je rekao: ‘Ovaj ću uzeti ja, jer svi znaju da sam najpametniji političar u svetu’. U to vreme papin pomoćnik pruža padobran poglavaru Rimokatoličke crkve, ali on odbija: ‘Hvala, ali ja sam star i proživeo sam dug i srećan život. Uzmi ga ti’. Ali, pomoćnik odgovara: ‘Ostala su dva, jer je najpametniji čovek na svetu, najpametniji političar, skočio sa mojim ruksakom – ispričao je Berluskoni koji je poznat kao ljubitelj šala.

Osamdesetpetogodišnji Silvio Berluskoni napravio je nalog na Tik-toku s namerom da privuče pažnju birača na predstojećim parlamentarnim izborima koji će biti održani 25. septembra. NJegov prvi video ima preko šest miliona pregleda.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije