in

“Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu suzile dok je govorio” (VIDEO)

“Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu suzile dok je govorio” (VIDEO)

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan prekinuo je u utorak televizijski intervju uživo, a zatim se vratio i izvinio, objašnjavajući da ga je nakratko zaboleo stomak. Turski lider (69) održao je tri predizborna govora u utorak uoči parlamentarnih i predsedničkih izbora 14. maja.

Foto: EPA

Veče je trebalo da se završi intervjuom uživo za Ulke TV i Kanal 7. Međutim, njegovo pojavljivanje na televiziji je odloženo više od 90 minuta, a zatim je prekinuto usred razgovora deset minuta u emisiji. Kamera se zatresla, a novinar koji je postavljao pitanje ustao je sa stolice kada je prenos prekinut.

Iza kamere se čuo neidentifikovani glas kako uzdiše. Erdogan se vratio oko 15 minuta kasnije i izvinio se i objasnio da mu je loše. “Juče i danas su bili naporni dani. Dobio sam stomačni virus. U jednom trenutku sam se zapitao da li bi bilo pogrešno ako bismo otkazali intervju. Ali obećali smo. Tražim oproštaj od vas i naše publike“, rekao je Erdogan.

Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu suzile dok je govorio. Turski lider je potom odgovorio na još nekoliko pitanja pre završetka emisije. Erdogan i njegova stranka dominirali su turskom politikom poslednjih 20 godina. Međutim, ova izborna kampanja predstavlja jedan od najtežih Erdoganovih izazova tokom njegove duge vladavine.

(Mondo)

BONUS VIDEO: DREVNI GRAD U NOVOM IZDANjU – Pogledajte kako izgleda Petra u Jordanu pod 3D svetlima i zvukom


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije