in

U JAVNOSTI PRVI PUT POSLE SKANDALA: Branislav Lečić praznike provodi u Beogradu, evo i sa kim

GLUMAC Branislav Lečić, koji se pre mesec dana povukao u ilegalu nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i Merima Isaković za seksualno napastvovanje, pojavio se opet u javnosti.

Foto P. Mitić

Kako piše “Kurir”, Lečić je 1. maj proveo sa ćerkom, glumicom Anom Lečić, sa kojom je sedeo u bašti poznatog beogradskog bara u centru Beograda. NJih dvoje su u opuštenoj atmosferi pili kafu i uživali u sunčanom danu, iako je glumac, kako se navodi, na momente delovao zamišljeno. Nakon što su se ispričali i popili piće, zajedno su napustili lokal.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld optužila je Lečića da ju je 2012. godine silovao. Tim povodom, Lečić je dao izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode koleginice, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je “prošao poligraf”.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nakon toga je saopštilo da nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka.

Ubrzo nakon toga, Lečića je i glumica Merima Isaković optužila za seksualno napastvovanje, koje se, kako tvrdi, dogodilo pre 43 godine, kada je ona imala 18 a on 22 godine.

On se potom povukao iz javnosti na neko vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije