in

Sloba se oglasio o tuči u Madridu

Sloba se oglasio o tuči u Madridu

Javne ličnosti, ne samo iz sveta sporta, nego iz svih sfera, oglasile su se i dale svoj sud posle sinoćnjih dešavanja u Madridu.

Jedan od njih je i folk pevač Sloba Radanović koji je verni fan srpskog kluba i koji je momentalno reagovao na svom Instagramu profilu. Radanović je podelio snimak sa utakmice i apelovao da se pokrene peticija da se igraču koji je povredio košarkaša Partizana dozvoli dolazak u Beograd.

– Normalno da ćemo svi da potpišemo peticiju da Jabusele ne bude suspendovan i da dođe na 3. meč u Beogradu – napisao je Sloba u okviru storija na pomenutoj mreži.

Foto: Instagram printskrin/slobaradanovic

 

Podsetimo, Geršon Jabusele, igrač Real Madrida koji je u incidentu na pri kraju susreta sa Partizanom povredio Dantea Eksuma i bio najvatreniji u tuči, oglasio se na svojom Instagram profilu.

On se izvinio svim akterima, naravno, i Eksumu i njegovoj porodici.

– Duboko se kajem zbog mog ponašanja u sinoćnjem meču. Košarka se vrti oko sportskog ponašanja i prijateljstva. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u dobrim odnosima, ali i izvinjenje Danteu Eksumu i njegovoj porodici, kao i njegovim saigračima, mom klubu i svim navijačima – kazao je Jabusele.

BONUS VIDEO: