in

OVDE JE ROĐENA! Pogledajte kuću Cece Ražnatović u Žitorađi

OVDE JE ROĐENA! Pogledajte kuću Cece Ražnatović u Žitorađi

U samom centru Žitorađa, nalazi se devojačka kuća pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Tu sada borave njena majka Mirjana i otac Slobodan koje često obiđe Željko Ražnatović. Kuća Veličkovića je osigurana video nadzorom. 

U blizini kuće Cecine majke nalaze se pijace, a vlasnik prodavnice Dejan je potvrdio da u drugoj kući živi Cecina majka. odmah pored pruge. Na prvi pogled ne bi se reklo da kuća pripada Ražnatovićima.  Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena, a primetno je da se dvorište ne održava uredno. 

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

 

– Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju – ispričala je Dragica, prva komšinica Veličkovića.

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

 

– Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u poslednje vreme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovde pokrenuo. Fin momak, vredan i lepo vaspitan – priča Dejan.

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

 

 

– Ima tu u blizini Cecine stare kuće pijaca, odmah iza bazena. Ona je iz svog džepa dala pare da se asfaltira pijaca i da se dovede u red. Majka joj je jako fina žena, vredna i radna. Gaji stoku, živinu, sprema im zimnice, pa je non-stop je u staroj onoj kući. I Slobodan je dobar, njega slabije viđam u poslednje vreme – rekao je Dejan za “Kurir”.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

“>

Foto: Instagram printskrin/ seka_aleksic

Foto: Instagram printskrin/ seka_aleksic