in

OSTAVLJEN NA CEDILU OD SVIH: Tužni detalji poslednjih dana života Saše Vidića

OSTAVLJEN NA CEDILU OD SVIH: Tužni detalji poslednjih dana života Saše Vidića

VEST da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedeljak u 53. godini šokirala je region.

Foto: printskrin/Instagram/vidicsasa

Prema rečima izvora, Saša je poslednje dane života proveo u nemaštini.

– Čuo sam da je bio u jako lošoj finansijskoj situaciji u poslednje vreme. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cedilu. On kakav je, nije se žalio niti je od nekoga tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dve stolice. Da li je sve zbog nekih dugova prodao ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je i da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogrešili o njega. Nisu ga voleli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namere – završava izvor.

Foto: Printskrin/Jutjub/ HYPE TV

Jedna od poslednjih audio-poruka koje je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt ledi krv u žilama. Saša je na pitanje kako se trenutno oseća samo kratko odgovorio:

– Živ sam još! – odgovorio je tada Vidić.

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije