in

Oni su prošli u FINALE

Prvo veče “Pesme za Evroviziju ’22” održano je sinoć.

Prvo polufinalno takmičenje “Pesma za Evroviziju” održano je sinoć, a od 18 učesnika, njih devetoro izborilo je plasman u veliko finale.

Pročitajte još: Savladale je emocije: Učesnica “Pesme za Evroviziju” otkrila da je trudna, a onda je voditeljka jednim potezom rasplakala (VIDEO)

Nakon dve godine pauze, zbog pandemije korana virusa i Srbija je sinoć počela sa odabirom najboljeg izvođača, koji će Srbiju predstavljati u maju na izboru za pesmu Evrovizije u Italiji. Prvo polufinalno  veče pokazalo je da će žiri imati izuzetno težak zadatak, a neke od pesama već su se izdvojile i postale hitovi. 

Veče je bilo puno glamuroznih i zanimljivih nastupa, a obeležilo je i jedno emotivno izlaganje Marije Mikić, koja je saopštila da je u drugom stanju. Mlada pevačica na sceni se pojavila u beloj haljini teškoj 15 kilograma i cuclom u ustima. Nakon otpevanih svih 18 numera, žiri i publika izabrali su prvih devet finalista.

U veliko finale “Pesme za Evroviziju”plasirali su se: Biber, Zorja, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Anđelina, Marija Mikić i Ana Stanić. Drugo polufinalno veče na redu je večeras u kome će se novih 18 učesnika boriti za prolaz u veliko finale, koje je na programu 5. marta od 21h.

Pogledajte rekapitulaciju svih sinoćnjih nastupa:

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU