in

OKRENULA NOVI LIST Nakon napuštanja RTS-a Olivera prvi put u javnosti (FOTO)

OKRENULA NOVI LIST Nakon napuštanja RTS-a Olivera prvi put u javnosti (FOTO)

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je Olivera Jovićević nakon 18 godina odlučila da napusti RTS.

Voditeljka političkog tok-šoua “Upitnik” i jedno od najprepoznatljivijih lica ove medijske kuće, pre izvesnog vremena dala je otkaz na pomenutoj televiziji i u svom saopštenju otkrila da će od sada raditi poslove u oblasti TV produkcije i marketinga.

Foto:ATA images

 

Olivera se pojavila se u Beogradskom dramskom pozorištu kako bi ispratila premijeru.

Da je u potpunosti okrenula novi list, pa i kada je reč o modnom stilu, pokazala je i izborom garderobe.

Ranijih godina navikli smo da je viđamo u ženstvenim haljinama i visokim potpeticama, a ovoga puta Olivera se opredelila za strukirani crni sako, pantalone i patike, što je protivno pravilima bontona, pogotovo kada je reč o premijeri.

Foto:ATA images

 

 

Podsetimo, voditeljka je nakon 18 godina rada na RTS-u odlučila da stavi tačku i nastavi svoju karijeru u drugom smeru.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti. Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju. Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao “krvnu sliku Srbije”. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama – napisala je Olivera Jovićević.

BONUS VIDEO

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.