in

Nasledstvo hteo da pokloni mladim i talentovanim modnim kreatorima?

Nasledstvo hteo da pokloni mladim i talentovanim modnim kreatorima?

MODNI kreator Saša Vidić je ostavio pismo u kojem navodno svoje nasledstvo želi da pokloni mladim i talentovanim modnim kreatorima.

Foto: Printskrin/Jutjub/ HYPE TV

Saša Vidić je iznenada preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi. 

Od Vidića su se oprostili tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja. Naime, Vidić je poslednjih godina često putovao u Italiju, gde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan.

– Saša je ostavio pismo u kome sve nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare svoj san – otkriva izvor blizak Vidiću.

Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru, a odatle da krene sa poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina.

– Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, ostavio je poruka da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući mladi kreatori.

(Alo)

BONUS VIDEO:

MEDENO: Trudna Anastasija Ražnatović objavila video koji topi srca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije