in

MIRA ŠKORIĆ DANAS UDAJE ĆERKU: Lepa Milica ZASENILA u venčanici

MIRA ŠKORIĆ DANAS UDAJE ĆERKU: Lepa Milica ZASENILA u venčanici

Ćerka Mire Škorić koju je dobila u braku sa hirurgom, doktorom Vasom Jeremićem, živi povučenim životom daleko od očiju javnosti i bavi se sasvim drugačijom profesijom od svoje poznate majke, a danas je poseban dan za lepu Milicu koja je sa svojim dugogodišnjim izabranikom Sebastijanom stala na “ludi kamen”.

Gala proslava upriličena je u jednom poznatom beogradskom restoranu, uz prisustvo mnogobrojnih prijatelja i članova porodice, a ponosna mama koja je stigla među prvima vešto je izbegla fotoreportere.

Kreator Bata Spasojević koji je blizak porodici poželeo im je putem “Instagrama” najlepše želje.

– Danas je vaš dan suncem okupan. Puno sreće želim – napisao je Bata uz nezaobilazna srca.

Foto: Printskrin/Instagram/bataspasojevicindividual

 

Dekoracija restorana u kome se venčala ćerka Mire Škorić je besprekorna, za stolovima preovlađuju tonovi bele boje, a prvi gosti pristižu.

Među prvima je stigao Lav Pajkić, koji je mladoženjin dobar prijatelj, kao i supruga Saše Matića, kreator Bata Spasojević, Ivica Dačić, Zorica Brunclik i Kemiš, frizer Mister X sa unukom Ane Bekute, Aleksandar AntiĆ bivŠi ministar, Milica Jokić i sin Ivice Dačića…

Milica je odlučila da studira Medicinski fakultet, a za razliku od poznate mame, ona nikada nije volela da se eksponira u medijima.

Foto: ATA images

 

– Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom – rekla je Škorićeva jednom prilikom.

Ćerka Mire Škorić tokom pandemije koronavirusa radila je u kovid bolnici u Batajnici, a Mira je istakla koliko je ponosna na nju.

– Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa – ispričala je Mira tokom korone.

BONUS GALERIJA: Slike sa venčanja – Mira Škorić i Vasilije Vasa Jeremić

“>

Foto: Reprint Sabor

Foto: Reprint Sabor