in

MINA KOSTIĆ DANAS SAHRANJUJE MAJKU: Pevačica je hrišćanka, a majku ispraća po islamskim običajima

MINA KOSTIĆ DANAS SAHRANJUJE MAJKU: Pevačica je hrišćanka, a majku ispraća po islamskim običajima

Pevačica Mina Kostić podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da se desio smrtni slučaj u njenoj porodici i to prvog dana nove godine.

Foto: Instagram printskrin/minakostic_official

 

 

– Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim – izjavila je pevačica svojevremeno.

Majka Mine Kostić danas će biti ispraćena na večni počinak, a dženaza će se održati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Zoja će biti ispraćena po islamskim običajima.

Foto: Instagram printskrin/minakostic_official

 

 

Interesantan detalj je da je Mina pravoslavna hrišćanka, iako potiče iz muslimanske porodice.

– Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja budistkinja. Ona ustaje u pet ujutru i nekada se dva sata moli Budi, meni je to prelepo. Svaki dan se molimo svo troje – priznala je svojevremeno pevačica.

Ona se na groblju pojavila u prisustvu repera Ivana Ivanovića Đusa kako bi ispratila majku na večni počinak. 

Podsetimo, njena majka Zoja dala ju je na usvajanje kao malu. Usvojena je od strane Evdokije Dude Ivanović kada je imala pet godina, koja je tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.

Ime po rođenju joj je glasilo Minira Jašari, a promenila ga je u sadašnje kada je imala devetnaest godina. Mina je čitavog života ostala bliska kako sa biološkom majkom, tako i sa usvojiteljkom Dudom.

(Srbija Danas)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.