in

Mariji je bolest teže pala nego meni

Mariji je bolest teže pala nego meni

Majka pop zvezde Marije Šerifović 2018. godine susrela se sa opakom bolešću, rakom dojke. Ona je na vreme sprečena i posle operacije se vratila normalnom načinu života. Verica je i 2015. godine imala problema, operisala je štitnu žlezdu. 

Pevačica je jednom prilikom govorila kako je njena ćerka to sve podnela. 

– Na sreću, otkriveno je sve na vreme. U tom trenutku tumor je bio mali. Sada sam dobro, posle operacije koju je uspešno obavio doktor DŽodić i hvala mu na svemu, redovno idem na kontrole – rekla je ona 2019. godine i dodala da joj je najteži period bio od kada je saznala dijagnozu pa do operacije.

– Operacija je, srećom, brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Želim svim ženama da savetujem da rade samopregled grudi jer sam ja upravo tako otkrila bolest na vreme. Tada nije ništa strašno – posavetovala je Verica i naglasila da se Marija od nje nije odvajala.  

– Marija je bila sve vreme uz mene, trudila se da bude jaka. Moram priznati da je njoj moja bolest teže pala nego meni. To su mi govorili njeni prijatelji, da se preda mnom pravila jaka, a da joj je zapravo veoma teško palo.

Za našu evrovizijsku pobednicu saznanje da je majka bolesna, bilo je šokantno.  

– Jeste strašno kada saznate tako nešto. Mariji nije bilo svejedno. Ali, kažem vam, najvažnije je da je problem otkriven na vreme. Predahnule smo tek kada je sve prošlo – istakla je tad Verica.

(Star)

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije “Porodično blago”

“>

Foto: reprint TV Novosti

Foto: reprint TV Novosti