in

Ko je zaražena Natalija? Mitrović optužio Baku zbog devojke kojoj su nudili 50.000 evra da rasturi brak Novaka Đokovića

Ko je zaražena Natalija? Mitrović optužio Baku zbog devojke kojoj su nudili 50.000 evra da rasturi brak Novaka Đokovića

Mitrović je napomenuo da će se ovim slučajem baviti kada sahrani brata, a počeo je da iznosi detalje o Bogdanu Iliću koji su nepoznati javnosti. Ovaj put se radi o devojci kojoj je Bogdan namerno preneo mononukleozu i o proslavama rođendana sa Veljom Nevoljom:  

– Neću da pišem ni o njegovim poznanstvima i zajedničkim rođendanima sa Veljom Nevoljom i drugim pripadnicima klana, takođe neću da pišem o tome zašto je namerno preneo infektivnu mononukleozu Nataliji Š. polnim putem, ali hoću da dam izjavu nadležnim organima o svojim saznanjima, ako me budu zvali zbog ove objave – napisao je Željko.

Ono što znamo o Nataliji Šćekić jeste osim što se bavi manekenstvom jeste da rado i u Urgentnom centru, navodi 24 sedam.

Lepu plavušu samo na Instagramu prati više od 29 hiljada ljudi, a spekulisalo se da je ranijee bila dovođena u vezu sa Novakom Đokovićem.

Natalija je sama izjavila za Svet, da joj je za rasturanje Novakovog braka ponuđen novac. 

Manekenka je avionom otišla u London na jedan poslovni sastanak, a neimenovani poznanik je imao nepristojnu ponudu za atraktivnu plavušu.

 

 

– Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim – rekla je navodno manekenka u intervjuu za “Svet” 2021. godine.

– Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – izjavila je Natalija.

 

Takođe je 2021. planirala i da uđe u rijaliti šou “Zadruga”, ali nije iz, kako je tada rekla, zdravstvenih razloga.

Inače, na Instagramu se povodom svađe Mitrovića i jutjubera oglasila i njena majka, koja je napisala:

– Evo, za sve one koji ne znaju. Bogdane, sramoto, kada lažeš pročitaj bar knjigu, edukuj se kako ne bi bio pokretna zaraza, da se ne blamiraš. Sramota da dete jednog sveštenog lica poseduje u sebi antihrista. A sada lepo napiši šta ćeš da lažeš danas u 29-tom – aludirala je ona na njihovo viđanje u MUP-u.

Podsetimo, Željko je danas na svom Instagram nalogu objavio stori Natalijine majke, a zatim objasnio zašto je to učinio.

– Bogdan zvani Baka Prase je osoba koja javno vrši nasilje nad mojim detetom. Ubio je jednu devojku, mislim da treba da se stane ovom momku, koji se bez razloga zakačio za moju ćerku, verovatno zato što nije mogao nikada da je ima! Laže, naziva je raznim imenima, proziva, izigrava Boga. Bogdan se zove ali je zalutao u paklu u kome živi. Žao mi ga je da tako veliki Baka Prase dobija medijski prostor na nebitnim devojkama koje se bave poštenim poslom. Pred narod da se izvede ovaj momak da mu narod sudi, jer očigledno zakonom nije regulisano internet nasilje – stoji na fotografiji ispod koje je Mitrović napisao:

 

– Ovu objavu je napisala majka Natalije Š, koju sam pomenu u prethodnoj objavi a kojoj je Baka Prase namerno preneo infektivnu mononukleozu intimnim putem! Majka će danas svratiti do Tužilaštva, a biće i jedan od sagovornika u našem dokumentarnom filmu o kriminalnom seljačiću i podguznoj muvi koja se osilila jer plaća reket kriminalcima! Vidi pede*čino jedna smrdljiva, ja takve “opasne momke” satirem ceo život! Bako, puta za nazad nema, spremi se – napisao je Željko.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumca Branka Milićevića Kockice

“>

Foto: reprint TV Novosti

Foto: reprint TV Novosti