in

“IZGUŽVANI BAJAGA DA PROMENI DILERA” Lukas opleo po rokeru

Na samom početku on se dotakao Bajage.

– Mi smo se prijavili za ovo takmičenje iz razloga, a nismo znali da će biti namešteno. Mi možemo i to da pobedimo. Ovo je sramota šta ovde rade. Niko nije ovde blesav. Stavili ste starog, izgužvanog Bajagu, koji je strašan umetnik, počeo da glumi budalu, priča o politici na sred Beovizije, ja sam šokiran. Sa onom ofarbanom kosom, ne sme da izađe na kišu… Ovo je tragedija, ja sam šokiran.

On je objasnio i kako je došlo do incidenta sa muzičarem.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

– Sad smo videli sve na ovom polufinalu. Neke stvari su se iskristalisale u glavi, verovatno i vama. Prvo da krenemo od mog nastupa, bio je potpuno ugašen klavir, smanjeno svetlno, mene nema u kadru, devojke koje su igrale kao da nisu bile tu… Otišli smo u grin rum, i jedini od svih učesnika nismo dobili aplauz, a znate da se to obično radi tamo. Kad smo mi ušli bilo je kao u toaletu. I tamo naravno onaj voditelj mi je prišao i postavio dva prilično glupa pitanja, to je sve. Posle toga nas nije bilo u grin rumu cele večeri, dok se nije završilo sve. Prošao sam u finale, jer je bilo potpuno nemoguće da ne prođem, i u svakom slučaju to je sve što se desilo tamo – pričao je Lukas i dodao:

– Momčilo Bajagić Bajaga i ja je goruća tema. Poznajem ga 30 godina. Sretali smo se, družili se, par puta sam ih vodio na provod… Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pesme često, došli smo sinoć tamo, javili smo se. Ja sam se pozdravio sa njim i onda je on rekao: “Znaš, brate, pevao si moju pesmu, u nekoj tvojoj emisiji. Ne može, ne pevam ja tvoje pesme, j*vote. Bio ti je Vesić gost…” A mene i Boru Čorbu ne može da vidi očima zbog svojih stavova. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi. Cela priča je da on mene isprovocira i iznervira. Bajaga mora da promeni dilera jer ga je uspavao.


Foto. V. Danilov/Katarina Mihajlović

 

 

Momčila Bajagića Bajagu javio se na poziv novinara, ali nije želeo da komentariše situaciju.

– Nemam komentara – kratko je poručio Bajaga i zahvalio se.

Podsetimo, prema rečima izvora, povod za prozivke između Lukasa i Bajage bili su suprotsavljeni politički stavovi.

– Bajaga mi je prolazeći pored moje garderobe dobacio, ja sam mu odgovorio na moj način na njegovu provokaciju i on je otišao. Nekim medijima koji su me pozvali pred nastup rekao sam da nije bilo ničega da ne bih sebi stvorio još veću tenziju pred izlazak na scenu jer mi je već Bajaga pomerio živac. Provokacija je bilo, kao što sam rekao ja sam odgovorio u svom stilu. Da smo bili na nekom drugom mestu možda bi i dobio to što sam mu rekao – rekao je Lukas nakon što je sišao sa bine.

Bajaga je dobacio Lukasu, a Aca mu je odgovorio:

– Nemoj sad ovim šimikama da te išutiram po b*lji – rekao je Lukas, kažu izvori sa lica mesta.

Pred sedmu silu izašao je i Bajaga koji je negirao da je dobacio Lukasu:

– Ništa se nije desilo. Ništa, ništa se nije desilo – govorio je Bajaga okupljenim novinarima.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.