in

“HRANI ME MOJ ZNOJ” Pobednik “Nikad nije kasno” radi kao zidar

“HRANI ME MOJ ZNOJ” Pobednik “Nikad nije kasno” radi kao zidar

Mnogi su mu nakon trijumfa predviđali uspešnu karijeru, ali se on ipak odlučio da živi mirnijim životom. Od pesme nije odustao, ali je i dalje zidarstvo njemu na prvom mestu.

– Zdravo sam, radim, a i dalje pevam – rekao je Bejhan na pitanje kako je, dok je na drugo da li planira da zbog popularnosti i pevanja ostavi zidarstvo, odgovorno negirao.

– Ne, ja sam davno rekao da me ne hrani pevanje, mene hrani moj posao, znoj, te se i dalje bavim građevinskim radovima. Zidam, molerišem, majstorišem, ne odustajem od toga, a pesma kao pesma uvek je tu. Za nju uvek ima mesta mimo mog primarnog posla – rekao je Bejhan.

Ramov je istakao da ni od pevanja nije odustao, kao i da veliki potencijal vidi u mladoj zvezdi „Granda“ Nikoli Ajdinoviću u kojem vidi naslednika Šabana Šaulića.

Foto: Instagram printskrin

 

– Mislim da je čovek kao Ajdinović jedan od nas, čovek iz naroda. On je kao i mi, jedan od onih siromašnih sa širokim srcem i dušom, koji iako je stekao nešto u životu, nikad neće zaboraviti ko je i šta je i odakle je potekao. Nikad neće zaboraviti siromaštvo, kao i ja koji nikad neće zaboraviti odakle sam i šta sam. Siguran sam da je zahvalan bogu na skromnom životu. U Turskoj postoji jedna izreka „Dunjanin mali dunjada kalir“, to znači „bogastvo na svetu ostaje na svetu“. Najvažnije je da čovek ima srce, a meni se dopada što ga Nikola ima. Sviđa mi se po karakteru, ponašanju, ume da se drži na sceni i nikad se ne pravi važan, e to je zvezda. Za mene je to bio pokojni Šaban Šaulić, a sad je Nikola Ajdinović – gotovo u dahu ispričao je Bejhan.

On je istakao da i dalje ima snage da zida i moleriše, kao i da svoje kolege sa građevine redovno časti pesmom. Kaže, nada se da će to uskoro učiniti i na nekom nastupu.

(Grand onlajn)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.