in

Fatalne greške sa snimanja serije “Srećni ljudi”

Fatalne greške sa snimanja serije “Srećni ljudi”

I mada nema osobe koja barem jednom nije pogledala ocu seriju, koja verno prikazuje život u Srbiji devedesetih godina prošlog veka, malo ko je uspeo da primeti fatalne greške koje su se desile tokom snimanja, a mi vam otkrivamo koje su.

Foto: Jutjub printskrin/Miladin Milović

 

 

Natalija, poznata kao žena Šćepana Šćekića, u seriji je imala čak četiri devojačka prezimena. U 5. epizodi serije Đura Sultan ju je nazvao Savković, u 32. Bata Šejn Milić, a na ročištu se predstavila kao Prodanović, da bi u 67. epizodi sudija pročitao da je Natalija rođena kao Milovanović.

Slična zabuna sa imenom dogodila se u 67. epizodi, kada je Ozren na ručku sa Tintoretom svoju maćehu oslovio kao Jelisavetu, a do tada je bila Jovanka.

Foto: Jutjub printskrin/Miladin Milović

 

 

U istoj epizodi glavna sestra Antonija spominje Ilijino prezime kao Petrović, a u nastavku serije on se preziva Popović.

Pozorišni glumac Bogdan Kuzmanović u “Srećnim ljudima“ je odigrao čak tri uloge: tražio je posao u kockarnici, igrao je policajca koji je sprovodio Aranđela do kuće za Necin rođendan, a onda je postao Roki – glavni telohranitelj Ozrena Soldatovića.

Foto: Jutjub printskrin/nemanjić nemanja

 

 

I glumac Aleksandar – Alek Rodić je odigrao tri lika: pojavio se na slikarskoj izložbi Đorđa Đorđevića, zatim u 22. epizodi bio je sin Žarka Popare, a potom se pojavio kao čuvar u zatvoru u kojem je ležao Aranđel.

Predrag Milinković se u seriji pojavio u dve različite uloge. Prvo se pojavljuje kao poštar Jovan koji donosi penziju Šćepanu Šćekiću, dok od 24. epizode igra Soldatovićevog batlera Sofronija.

Foto: Jutjub printskrin/toooldforthis

 

 

Iako se u početku činilo da je pas Sima slep, glavni glumac i njegov vlasnik Desimir Stanojević ispričao je da je zbog katarakte bio slabovid, ali ne i sleb. Simino pravo ime bilo je Amon i osvajao je lovačke titule.

BONUS VIDEO: