in

“FAMILIJO, ŠTA SE RADI?” Ražnatovići porodično u Titelu, Ceca pokazala imanje Veljka i Bogdane (FOTO/VIDEO)

PEVAČICA Ceca Ražnatović, drugi dan Uskrsa, provodi u Titelu, na imanju koje je njen sin Veljko dobio u miraz od Bogdanine porodice.

Foto: Printskrin Instagram

Ceca je pokazala delić atmosfere i kako porodično uživaju u lepom sunčanom danu.

Ceca je, naime, napravila kratak snimak u kome je pokazala da sa svojim najmilijima uživa u dvorištu u kome se prostire ogroman bazen.

Ona je bila u jednostavnoj beloj majici, sa naočarima i muzika se čula u pozadini. Kako izgleda imanje Bogdane i Veljka možete videti na snimku.

Iako ljudi misle da oni žive u raskoši, njihova kuća još nije ni omalterisana. Mladi par još uvek uređuje imanje, i kao svi mladi u Srbiji, rešavaju jedan po jedan problem.  

Foto: Printskrin Instagram

 

Inače, kako su pisali domaći mediji, Ceca je Veljku i Bogdani kao poklon napravila bazen u kući u Titelu koju je on dobio u miraz.

– Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj – rekao je ranije izvor za Informer.

I na Instagramu Veljka Ražnatovića osvanuo je snimak sa porodičnog druženja u Titelu. Veljko je svoje najbliže snimao, pa im se u jednom trenutku obratio: 

– Gde ste familijo? – povikao je Ražnatović, a snimak pogledajte klikom ovde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije