in

Evo zašto mlada nije nosila venčanicu

Evo zašto mlada nije nosila venčanicu

Venčali su se 20. avgusta u restoranu na Vilinim vodama, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, otkriva popularni Tragač za Hello magazin, napominjući da je svadba bila savršena najviše zahvaljujući dobrim organizacionim sposobnostima njegove izabranice.

– Jelena je ponela najveći teret planiranja. Još u martu smo završili skoro sve obaveze, pa je samo ostalo da sačekamo nekoliko meseci do zakazanog datuma. Mladoženja je nosio tamnoplavo odelo, a mlada haljinu u nešto svetlijoj nijansi.

Foto: Printskrin Fejsbuk/Jelena Stevanović

 

– Oduvek sam volela praktičnu garderobu, pa samim tim nije bilo govora da obučem klasičnu venčanicu, već haljinu jednostavnog kroja. S obzirom na to da nam je oboma plava omiljena boja, lako smo se uskladili – kaže Jelena.

NJihova ljubavna priča počela je na koncertu Legendi, grupe koju je Jelena oduvek volela da sluša, a Žarko je otišao na nagovor druga.

– Već posle nekoliko minuta razgovora bilo mi je jasno da imamo brojna zajednička interesovanja i da u potpunosti odgovaramo jedno drugom – priznao je.

 

 

Našli su se ponovo posle dva dana, i od tada se više nisu razdvajali. Nikada se, kako su nam otkrili, nisu posvađali, još manje pomišljali na raskid.

– Bili smo jako mladi kada smo počeli da stanujemo zajedno, oboje smo imali po 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop… Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi.

Foto: Jutjub printskrin

 

Četiri i po godine života pod istim krovom učinilo je da venčani list ne promeni gotovo ništa u njihovoj svakodnevici.

– Drugačije je samo Jelenino prezime, ubuduće će se prezivati Stevanović. I da, ruke su nam neznatno teže zbog burmi – kaže uz smeh Žarko, koga ćemo od septembra ponovo gledati kao Tragača u kvizu Potera.

NJegova supruga Jelena dodaje da još sumira utiske sa predivne svadbene ceremonije.

– Posebno nam je drago što smo taj čin obavili u prisustvu svih bitnih ljudi, onih koje neizmerno volimo. Uživamo u prvim danima braka i radujemo se predstojećem medenom mesecu, koji ćemo provesti u Turskoj. Tamo smo pre nekoliko godina bili na savršenom odmoru, pa nismo ni razmišljali o nekoj drugoj destinaciji – kaže ona.

BONUS GALERIJA: Imanje LJubivoja Ršumovića 

“>

Foto: Instagram printskrin/ljubarsumofficial

Foto: Instagram printskrin/ljubarsumofficial