in

Doživeo nesreću dok je čistio sneg

Doživeo nesreću dok je čistio sneg

NOVA godina loše je započela za glumca DŽeremija Renera (51), najpoznatijeg po ulozi u Marvelovoj seriji “Hokaj”, ali i po ulozi u akcijskom hitu “Bornovo nasleđe”.

Foto: Printskrin/Jutjub/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

On je, naime, 1. januara doživeo misterioznu nesreću dok je čistio sneg ispred kuće nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Njegov PR rekao je u nedelju da je glumac u “kritičnom stanju nakon što je pretrpeo teške povrede u nesreći koja je povezana s vremenskim prilikama dok je čistio sneg”.

Američki mediji pišu i da je Rener helikopterom prebačen u bolnicu, a njegov PR je rekao da je njegova porodica trenutno uz njega i da prima najbolju moguću negu, prenosi Večernji list.

Gde se tačno dogodila nesreća nije potvrđeno, ali prema pisanju časopisa Reno Gazet Žurnal, glumac ima kuću u okrugu Vašu u Nevadi. Upravo to područje uoči Nove godine pogodila je snažna zimska oluja zbog koje je 35.000 domova u pet okruga ostalo bez struje.

Glumac je 13. decembra na svom Tviteru objavio fotografiju potpuno zatrpanog automobila snegom koja je nastala upravo u okrugu gde ima kuću.

– Snežna oluja ovde nije šala – napisao je u objavi glumac.

BONUS VIDEO: BOND, DŽEJMS BOND: Pre 60 godina snimljen prvi film o „agentu 007“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije