in

Đ-evi i muzički producenti, spremite se! Organizatori Guča festivala raspisali javni konkurs kako “Kako zvuči beat u Guči”

Đ-evi i muzički producenti, spremite se! Organizatori Guča festivala raspisali javni konkurs kako “Kako zvuči beat u Guči”

62. Dragačevski sabor trubača u Guči, koji će se ove godine održati od 11. do 13. avgusta u organizaciji Opštine Lučani, KC Guča, TO Dragačevo i Skymusic-a raspisao je danas Javni konkurs za Đ-eve i muzičke producente za autorsko muzičko delo, namenjen talentovanim kreativcima koji su spremni da pokažu svoje umeće, veštinu i strast prema muzici.

Foto: Promo

Konkurs „Kako zvuči beat u Guči“ otvoren je do 12. maja, a ključni element autorskog muzičkog dela su semplovi trube koje su obezbedili organizatori – uzorke majstora trube Dejana Petrovića, kao i Bojana Krstića, čiji je orkestar na prošlogodišnjem Saboru trubača u Guči proglašen za najbolji, tako da delo predstavlja autentičnu kombinaciju tradicionalnog zvuka i modernih elektronskih bitova. Kako je objašnjeno, cilj Konkursa je promocija lokalne umetnosti, muzike, tradicije i talenta, uz istovremeno spajanje dva naizgled različita žanra muzike.

Žiri koji čine Dejan Lazarević – majstor trube, Đ Lemme, Ivan Kljajić – direktor 𝗦𝗞𝗬™ ACADEMY i 𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ Studios, Marko Đurašević Mahoni – redovni profesor na 𝗦𝗞𝗬™ ACADEMY na odseku Dizajn zvuka i Muzička produkcija i Zoran Pantelić – vd direktora Kulturnog centra opštine Lučani odabraće deset polufinalista, koji će svoje umeće predstaviti domaćoj publici na omiljenom prestoničkom festivalu – Belgrade Beer Fest-u od 15. do 18. juna, dok će troje finalista imati priliku da nastupe na 62. Dragačevskom saboru trubača u Guči, mestu gde muzika živi i diše, i gde će se i proglasiti pobednik Konkursa.

Polufinalistima i finalistima biće obezbeđeno medijsko predstavljanje, dok će pobednik Konkursa biti nagrađen i vrednom muzičkom opremom pod pokroviteljstvom 𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ center-a.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane koji imaju više od 18 godina, a sve informacije, kao i materijali, dostupni su na zvaničnom sajtu Guča festivala.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije