in

Anastasija i Gudelj u oktobru će dobiti ćerku, gala svadba i crkveno venčanje naredne godine

Anastasija i Gudelj u oktobru će dobiti ćerku, gala svadba i crkveno venčanje naredne godine

ANASTASIJA Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice.

Foto: Instagram

Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra. Kako pišu domaći mediji, mladi par planira da organizuje intimno venčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje u julu ove godine u Sevilji, a onda će uslediti gala svadba i crkveno venčanje naredne godine.

– Anastasija i Nemanja su presrećni što će dobiti ćerku. Lepe vesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljeva majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni – započinje priču izvor blizak paru.

– Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica. – dodaje izvor.

– Ove godine neće praviti veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, zbog obaveza koje Gudelj ima u klubu Sevilja. U Španiju će u julu doći samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a Anastasija i Nemanja će se venčati u opštini kako se beba ne bi rodila u vanbračnoj zajednici. Ali sledeće godine prave crkveno venčanje i veliku svadbu na koju će pozvati familiju, prijatelje i saradnike. Organizovaće veselje za nekoliko stotina ljudi – priča izvor za “Informer”.

– Kada mi je Anastasija preko video-poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bila šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno – rekla je pevačica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije