in

ZAŽALIO ZBOG SVEGA PA SE POKAJAO! Bora Santana OTVORIO DUŠU: Milica se borila za ljubav, mnogo je izgubila, JA SAM KRIV! /VIDEO/

Smatram sebe pobednikom, svi smo. Moja 3-4 favorita su Paula, Ša, Jovana, ali na prvo mesto bih stavio Kenana. Za 10 meseci ima 45 minuta izlaganja. On ne postoji. Sačuvao si pravo lice, 10 puta si opsovao. Za mene si pravi pobednik – rekao je Čorba.

Za mene su Paula i Fran. Predstavnici novog doba. Malo da zavirte u svet i viidite širu sliku. Oboje će biti uspešni, po meni treba da pobede. Izdvojiću Frana jer sa njim provodim više vremena – bio je kratak Ša.

printscreen

Bora Santana

Iz mog ugla najiskrenije, šta je sve izgubila i za šta se borila i nije gledala kroz materijalno. Nije se folirala i gledala da pokaže dobru sliku, to je Milica Kemez. Devojka za mene koja je najkreativnija, najinteligentnija. Nikome nije načinila zlo. Imala je dugu vezu, nije imala se*s. Nije brukala onoga koga ima, familiju. Borila se za ljubav, išla je protiv svega, ali sve je ispalo kako ne treba. I dalje se bori za ono što misli da je ispravno. Nije marila da uđe u vezu zbog fanova, išla je srcem. Mnogo je izgubila i ja sam kriv za to. Zaslućuje da pobedi i osvoji nagradu. Ja sam kriv nisam joj prikazao pravu ljubav – nikad emotivne pričao je Bora.