in

ZARUGAR POVILENEO JER MU NE VERUJU! Ša poželeo bivšoj ženi da nađe NOVU LJUBAV, svi ga NAPALI! /VIDEO/

Lažu obojica. Lažu da bi voleli da oni nađu nekog, samo to da kažem – istakla je Nadica.

Muka mi je od tebe. Skini mi se sa grbače, dajte joj nagradu, nađi nekog drugo – rekao je Ša Nadici.

Printscreen You Tube

Ša u Zadruzi

Janjuš je sto puta pričao da bi voleo da njegova bivša nađe nekog ko će da je poštuje kao što nije on. Deluje kao da su se ispovedila jedan drugom. Svakako da im ne bi bilo pravo da vide bivše sa drugim. Ne bi im bilo pravo, ali negde onako potajno, kako bi nadomestili ono što su im uradili. Smirilo bi ih na neki način, u smislu da imaju nekog ko bi ih poštovao više od njih. Ali nikome ne bi bilo prijatno da to gleda – smatrala je Maja Marinković.

I Ša i Janjuš su u istoj poziciji, prevarili su svoje supruge na najmizerniji način na najgledanijoj televiziji. Ali velika razlika između Ša i Janjuša, mislim da Ša ne bi voleo, a Janjuš je siguran da je završio sa ženom. Ena je u težoj poziciji jer ima žensko dete, kada bi bilo koga našla, morala bi četvoro oči da otvori, mnogo je u nezahvalnoj poziciji. Ivana je slobodna žena, razvela se od Nenada. Putevi Božji su čudnovati. Ja nikad ne bih prešla preko prevare, ali nikad ne reci nikad. Ja bih lakše podnela da me neko šamara, pljuje, nego da me ovako ponizi na nacionalnoj televiziji. To su žene koje zaslužuju da budu srećne, jer nemaju veze sa ovom lakrdijom… Ali Ivani je mnogo lakše, ona može da bira, nema dete. Koliko puta se moji roditelji posvađaju, tata opsuju mamu, ona mu vrati, tata brani mene, ona ga izudara, onda se ona kune da će da podnese tužbu za razvod, dođe jutro, kao da se ništa nije desilo, piju kafu, gledaju Zadrugu. Moja mama se ne bi nikad razvela, a i kada bi došlo do toga, ne bi našla partnera novog jer ima tri ženske deteta i ne bi volela da se tu neko šunja – istakla je Miljana Kulić.

SRAMNA IZJAVA ĐORĐA DAVIDA: Zabole me DU*E da li je pevao Naseru Oriću! Svako ima PRAVO da…

SRAMNA IZJAVA ĐORĐA DAVIDA: Zabole me DU*E da li je pevao Naseru Oriću! Svako ima PRAVO da...

IMA I MNOGO GORIH KOJI SU PRE NJEGA PEVALI O TIM TEMAMA, A NIKO PRSTOM NIJE MRDNUO! Aca Lukas OPLEO po Sadiku, pa spomenuo NJEGA

IMA I MNOGO GORIH KOJI SU PRE NJEGA PEVALI O TIM TEMAMA, A NIKO PRSTOM NIJE MRDNUO! Aca Lukas OPLEO po Sadiku, pa spomenuo NJEGA

Printscreen You Tube

Miljana Kulić

Ja sam od 17. godine okružen ženama, dok moji drugari nisu u tome. Ja sam vodito takav život dok nisam upoznao Ivanu. 34 godine sam navikao da živim jednim životom. Ne bih se smorio da je vidim sa drugim, zaslužuje drugog čoveka. Ona je idealna žena, kompletna žena, ušao sam u brak, odlučio da se promenim, trudio sam se, nisam uspeo. Ipak sam taj lik – pričao je Ša.

Znači to bi radio i Tari i svakoj ženi – zaključila je Miljana.

Možda ne bih, možda sam se nečemu naučio. Ja želim promenu, ali ne mogu da garantujem. Sa Ivanom ne mogu da se pomirim posle svega što sam uradio. Zato kažem, ne može neko da tvrdi da lažem. Ne bih se ubio da nađe drugog, život ide dalje, možda ja nađem svoju sreću – pravdao se reper.