in

VELIKODUŠNA! STARLETA NIKOGA NIJE ODBILA! Mina Vrbaški imala 12 PARTNERA u Zadruzi!

Mlada starleta uspela je da za četiri sezone “Zadruge” ima seks sa čak 12 partnera! Da joj vrele akcije pred kamerama nisu problem, pokazala je i sa novim dečkom Mišelom Gvozdenovićem. Ona i pevač su u sredu ujutru imali seks uživo u programu, iako se Čačanin kleo da nikada neće voditi ljubav pred kamerama.

Mišel je homoseksualac, ovde mu se nabacivalo mnogo devojaka, a on nijednu nije pipnuo. Evo, nema ko nije spavao sa Minom, a on se s njom drži za ruke – prozivao je Kristijan Golubović prijatelja, a na to se nadovezala i Miljana Kulić:

Svi su mi u Čačku rekli da voli muškarce!

Gvozdenović ih je sve demantovao tako što je postao još jedna “recka” Mine Vrbaški. Pre njega, starleta je svake noći imala seks sa Filipom Carom, a zatim je spavala i sa Franom Pujasom.

U ŠOKU! Nakon što je Ša platio Tarin DUG, oglasio se NJEGOV OTAC i PORUČIO SAMO JEDNO!

OGLASILA SE REPEROVA BIVŠA ŽENA NAKON ŠTO JE ON PLATIO TARIN DUG! EVO šta je ivana PORUČILA SVIMA!

OGLASILA SE REPEROVA BIVŠA ŽENA NAKON ŠTO JE ON PLATIO TARIN DUG! EVO šta je ivana PORUČILA SVIMA!

Printscreen You Tube

Mina i Mišel

Na spisku su i Šako i Karić

Na spisku Mininih ljubavnika našao se i pevač Šako Polumenta, za kog se pričalo da je bio njen klijent dok se bavila prostitucijom. Mediji su je povezivali i učesnikom “Zadruge” Stefanom Karićem. Između rijalitija stigla je da osvoji i kik-boksera Anesa iz Beča, a zatim i da se dva puta veri sa nepoznatim momcima.

“Uspon” ka ovom rekordu počeo je u “Zadruzi 1”, kada je Mina imala samo 17 godina. Prvi odnos pred kamerama desio joj se iste večeri kad je kročila u rijaliti s muzičarem Nemanjom Đerićem Đeksonom. Imali su toliko žestok seks da su jednom prilikom uspeli da polome krevet, a drugom da razvale tuš-kabinu! Pošto je Mina s Đeksonom često raskidala i mirila se, iskoristila je ulazak manekena Tome Panića za još malo akcije.

Tek sam po izlasku iz “Zadruge” shvatio sa koliko je muškaraca Mina spavala pre mene, i to bez.

printscreen Twitter

Mina Vrbaški

Bivša prostitutka je u istom stilu nastavila i u “Zadruzi 2”! Seks je imala sa Jovicom Putnikovićem, kao i sa Markom Markovićem, koji je sada u vezi sa Stanijom Dobrojević. Kao gost muzičar u toj sezoni pojavio se i Đekson, pa su ponovo “overili” hotel i kupatilo! Pred kraj “Zadruge 2” boravak je začinila odnosom sa Ervinom Mujakovićem, Adamom Đoganijem, ali i prijateljem Savom Perovićem!
Vrbaški se nije smirila ni u trećoj sezoni megapopularnog rijalitija. Imala je romansu sa Vladimirom Tomovićem, ali osim priče da ga je jednom oralno zadovoljila, nikad nisu otkrili detalje odnosa. U inat njemu smuvala je Mensura Ajdarpašića, s kojim je provela neko vreme i posle završetka šou-programa. Sa devet ljubavnika iza sebe, Vrbaški je kročila u “Zadrugu 4”, gde je spisku dodala još trojicu.
 

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip i Mina