in

TARA SIMOV POKUŠALA SAMOUBISTVO? Suočila se sa OZBILJNIM PROBLEMIMA, popila celu tablu SEDATIVA?

Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je demolirala kuću, ali kako se čini, tek se po izlasku iz rijalitija suočila s ozbiljnim problemima.

Naime, ne samo da je doživela veliku osudu naroda već je dobila i brojne pretnje od mnogih koji nisu podržali njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a među njima se našla i Ivana Aleksić, koja je Tari preko zajedničkih prijatelja navodno poručila da pazi šta radi.

– Tara je zbog lošeg psihičkog stanja konstantno na lekovima za smirenje, a čak je pokušala da presudi sebi. – Tara je totalno izgubila kompas, ova sezona ju je uništila. Ušla je u rijaliti u nadi da će sa svog imena sprati ljagu koju nosi još od prethodne Zadruge, ali ovaj put se još više ukopala. Suočila se s brojnim negativnim komentarima i teško joj pada što je postala najomraženiji učesnik rijalitija do sada. Zbog svega ne napušta stan svog prijatelja kod kojeg je otišla nakon što su je izbacili – počeo je Tarin blizak prijatelj, i otkrio da bivšoj zadrugarki najviše smeta to što je Nenadova porodica ne prihvata.

foto: Youtube

– Oni ne žele da čuju za nju jer mnogo vole Ivanu, s njom su imali divan odnos i svu svoju podršku pružaju njoj. Taru ne prihvataju i ne žele da je prime u kuću jer smatraju da njihov sin zaslužuje bolju i kulturniju devojku – nastavio je Tarin prijatelj, i otkrio da se ona nakon izlaska iz rijalitija suočila sa ozbiljnim pretnjama.

– Kada je rekla da će živeti u stanu u kom je Ša živeo sa suprugom, Ivanu je to veoma naljutilo, pa joj je preko zajedničkog poznanika poručila da pazi šta radi jer može da glumi da je jaka u rijalitiju dok je tu obezbeđenje, ali na ulici nema ko da je čuva. To je Taru pogodilo, divljala je, plakala… Ubrzo nakon toga je popila celu tablu sedativa – rekao je izvor i otkrio da je Tara u lošem psihičkom stanju.

Nenad Aleksić Sha
foto: youtubescreen

– Ne želi to da pokaže, ali nije joj svejedno. Ponašanje joj oscilira, čas divlja čas leži i nepomično gleda u jednu tačku. Jako je loše psihički. Tek sad joj dolaze na naplatu njena nedela. Ona je najveći neprijatelj sama sebi – zaključio je Tarin prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

(Espreso/Alo)