in

ŠA ŠOKIRAO IZJAVOM: IVANA ME NE ZANIMA, JA VOLIM TARU! Reper priznao da ne želi da se pomori sa SUPRUGOM – otkrio detalje BRAKA!

Naime, Ša je izjavio da ga supruga Ivana više ne zanima, te da je zaljubljen u ljubavnicu Taru Simov.

printscreen RTV Pink

Nenad Aleksić Ša

Emocije su se ugasile, ljudi meni žele da nametnu da osećam nešto prema njoj. U svakoj svađi sam izgovarao svašta, kao i Tara, ali ja ne mogu bez nje, ja Taru volim. I ono što nisam iznosio u početku, brak je počeo da me guši, kao i Ivanu. Sad se razvodim, gledam unapred. Ne bih se zaljubio u Taru da se nisu ugasile emocije. To se desilo jako rano, čak sam krio to i od nje, bežao sam od toga, znao sam da može da dođe do raznih osuda, a sad mi je krivo što nisam odmah rekao – priznao je Ša i dodao:

– Od starta mi je njena energija prijala. Iz dana u dan se menja situacija, a kamoli iz meseca u mesec. Prema Tari nisam tad osećao kao što sad osećam. Zavoleo sam je, tad sam bio zaljubljen. Znam šta osećam, i apsolutno sam siguran u to. I u braku sa ženom se posvađamo, ali to ne znači da se ne volimo, i sa bratom takođe. Bitno je ono što ostane posle, u mom srcu je da volim Taru, ne želim da se vratim u taj brak, ne želim da molim Ivanu. Ne vraćam se kad uplovim u nešto novo, ne vraćam se nikada na staro. Ja sam u Taru zaljubljen, volim je, ne znam da li sam ikog tako voleo – govorio je Ša, a nakon toga je upitan zašto je preko pevačice Ivane Šašić slao Ivani poruke da je voli najviše na svetu.

printscreen

ivana i Nenad Aleksić Ša

Tad sam bio sa Ivanom u braku, a to je bilo verovatno da se čupam, da se ne sazna za Taru. Ja sam prestao Ivanu da volim od kada sam se zaljubio u Taru. Pokušavate da me odvojite od Tare, ne zanima me Ivana doživotno. Od desetog marta smo ušli u vezu Tara i ja, nemojte da me nervirate i pravite ludim – rekao je Ša.

OVO JE DEČKO KIJE KOCKAR! Objavila fotku na kojoj se LJUBE – ŠOK ZA SVE! Svi ga ZNATE, a evo ko je u PITANJU! /FOTO/

OVO JE DEČKO KIJE KOCKAR! Objavila fotku na kojoj se LJUBE - ŠOK ZA SVE! Svi ga ZNATE, a evo ko je u PITANJU! /FOTO/

OPA BATO! Sindi se utegla i pokazala vitku figuru! Fanovi oduševljeni PRIZOROM! /FOTO/

OPA BATO! Sindi se utegla i pokazala vitku figuru! Fanovi oduševljeni PRIZOROM! /FOTO/