in

ORILA SE BELA KUĆA – ĐEDOVIĆ I NADICA U NIKAD ŽEŠĆEM OKRŠAJU! Pljušte uvrede kao kiša: Tresla si se pred Kristijanom kao prut! /VIDEO/

– Go*no jedno malo – rekla je Nadica Franu.

– Sram te bilo Nadice, reč ti nije rekao. Sram te bilo tvojih godina, dete ti je starije od njega. Reč ti nikada nije rekao! Navodila si ga da je najbolji, sad mu govoriš da je go*vno, rekao je Đedović.

– Jel te ikada uvredio? Jel ti ružnu reč ikada rekao? Sram te bilo! Zato ovo traje 10 meseci – urlao je Đedović.

– Briga me Nadice, lupetaš u prazno –

OSVANULA PRVA FOTOGRAFIJA MIE MILJKOVIĆ! “Najlepša princezo moja” /FOTO/

OSVANULA PRVA FOTOGRAFIJA MIE MILJKOVIĆ! Najlepša princezo moja /FOTO/

/VIDEO/ PRVI INTERVIJU MARKA MILJKOVIĆA NAKON ŠTO JE POSTAO TATA! Novopečeni otac progovorio o detaljima porođaja, ali i o 30.000 evra koje je dobio!

/VIDEO/ PRVI INTERVIJU MARKA MILJKOVIĆA NAKON ŠTO JE POSTAO TATA! Novopečeni otac progovorio o detaljima porođaja, ali i o 30.000 evra koje je dobio!

– Dvostruke aršine imaš ceo rijaliti. Pokazala si kakva si, jedva si se kontrolisala. Ja vređam od prvog dana, pričao je Đedović.

– Ovo je Nadica – urlao je Ša.

– Hvalila si ga pre dva dana, a sad ga vređaš, sram te bilo – nastavljao je Đedović.

printscreen

Zadruga 4

– Ovo je Nadica Zeljković i nisam izgubila indetitet, a ovo je Fran Pujas, g*vno prema Pauli – pravdala se Nadica.

– Nisi rekla prema Pauli, nego samo go*vno – dodao je Nenad.

– Juče si rekla kad god sam ga kritikovala, nikad mi nije odgovorio samo mi se smeška, svaka mu čast. Žena koja može baba da mu bude! Ko je go*no ti koja ga hvališ juče ili on? – pitao je Marko.

– Tačno je mi nikad ništa ružno nije rekao, čak ni sad – rekla je Nadica.

– Pričate da sam klošar u vezi. Jel vama nije klošarski da budme u grupi sa Minom sa kojom sam imao nešto i sa Čorbom sa kojom je ona imala nešto? – pitao je Fran.

printscreen

Zadruga 4

– Fran Pujas, sad ćeš da čuješ što si go*no! Nikad me nisi odgovorio. Ideš kod drugih i pljuješ nju . pravdala se Nadica.

– On je govn*o prema njoj, ali ne prema tebi! – rekao je Đedović.

– Ko je gori Kristijan ili Fran? Što Kristijanu nisi rekla da je go*no? Sinoć si se tresla, ništa mu nisi rekla. Tuđa deca go*na, a tvoje zlatno – nastavljao je Đedović.

– Ona meni treba da dokaže, ne ja njoj – rekao je Fran.