in

OGLASIO SE OTAC SANJE STANKOVIĆ NAKON ŠTO JE URADILA TEST ZA TRUDNOĆU! Evo šta je rekao o Filipu Caru i SVAĐI sa ćerkom!

Nakon što je uradila test, po Beloj kući počelo je da se šuška da je Sanja u drugom stanju, a Drvo mudrosti pozvalo ju je u Rajski vrt kako bi saznalo informacije iz prve ruke.

Sanja se poverila Drvencetu da je test negativan, ali je istakla i da za nju abortus nije opcija. Otkrila je da bi sama odgajala dete da se ispostavilo da je u drugom stanju, a sada se oglasio Sanjin otac Novicu.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sanja Stanković

Nisam ispratio, nisam očekivao, spavao sam posle posla. Ne znam o čemu se radi. Ja slabo pratim “Zadrugu”, potogovo otkad me je napljuvala na svakakav način. – rekao je Novica, a onda je otkrio da li bi prihvatio njeno dete da se ispostavilo da je u drugom stanju:

Pa šta da radim, ne bih imao drugog izbora. Mada ona i ne komunicira sa mnom, ona se naljutila na mene iz perioda prve-druge “Zadruge” – rekao je Sanjin otac koji je otkrio da Filip Car nije za nju:

LUNA ĐOGANI UŠLA U DEVETI MESEC TRUDNOĆE! Pozirala u minijaturnoj HALJINI – STOMAK DO ZUBA! Evo kako IZGLEDA! /FOTO/

LUNA ĐOGANI UŠLA U DEVETI MESEC TRUDNOĆE! Pozirala u minijaturnoj HALJINI - STOMAK DO ZUBA! Evo kako IZGLEDA! /FOTO/

SENIDAH IZBACILA NOVI HIT „REPLAY“ I PORUČILA: IZGLEDA DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO SAM RADILA DO SADA (FOTO, VIDEO)

SENIDAH IZBACILA NOVI HIT „REPLAY“ I PORUČILA: IZGLEDA DRUGAČIJE OD  SVEGA ŠTO SAM RADILA DO SADA (FOTO, VIDEO)

Pa šta znam, nije on za nju. Ni ovako, ni onako, tu sam u nekoj nedoumici. On je neozbiljan, ali ja mojim ćerkama ne mogu da biram partnere, šta da radim – rekao je Novica, koji je progovorio o njihovoj svađi, te je otkrio da li će kontaktirati ćerku kad napusti rijaliti:

Ja bih voleo da se nađemo oči u oči, da međusobno rasčistimo neke stvari, ako ih ima uopšte, nego ovako javno da rešavamo. Ja volim miran život. Voleo bih da se nađemo, da popričamo. Pitao bih je zašto je tako postupila da me ponizi. Čuo sam kada ju je Kristijan masirao da mu je rekla da ja ne znam da sastavim dve reči. To je stvarno bruka što je mene tako obrukala – zaključio je Novica.