in

NOVI DETALJI – IVANA NAPUSTILA STAN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ZATRAŽILA OD NADLEŽNIH ORGANA ZABRANU PRILAZKA!

Nakon što su pomenuti snimci isplivali, njegova supruga Ivana potpuno je van sebe.

Ona ne samo da se iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla kod majke u selo Ratina sa njihovom ćerkom, već planira da traži zabranu prilaska.

printscreen

Kristijan i Ivana

– Ivana je ovog puta potpuno van sebe. Iako odavno ne gleda rijaliti, snimke njenog supruga i Kristine su joj pokazale rođake i ona ne može da veruje da je to uradio tako javno i još da se posle svega drži sa rijaliti učesnicom za ruke. Dok je još bila pod utiskom svega pozvala je advokata, kojeg je i mnogo puta ranije pozivala pa odustajala od rastanka, ali ovog puta je tražila savet kako da se razvede. Ali, to nije jedino ona je tražila i da se konsultuju oko toga da Kristijan dobije zabranu prilaska njoj i ćerki, te da dete viđa samo kako sud odredi ili Socijalno.

– Ona ide na to da Kristijana ima burnu prošlost i da će sve institucije biti na njenoj strani da mu se dozvoli da dete viđa samo u kontrolisanim uslovima. Ne znam šta će biti njeni argumetni za takav zahtev i da li se Ivana sprema da progovori o Kristijanu i nekim poslovima za koje zna, ali detalje razgovora sa advokatom ne znam – kaže izvor blizak Ivani i dodaje:

MILIJANA ZAVUKLA RUKU IVANU U GAĆE PA POČELA DA GA… Niti su marili za ostale Parove, niti na kamere! /VIDEO/

MILIJANA ZAVUKLA RUKU IVANU U GAĆE PA POČELA DA GA... Niti su marili za ostale Parove, niti na kamere! /VIDEO/

GAGI ĐOGANI PAZARIO STAN OD HONORARA IZ ZADRUGE PA PRAVI POSEBNU SOBU ZA UNUKU MIU!

GAGI ĐOGANI PAZARIO STAN OD HONORARA IZ ZADRUGE PA PRAVI POSEBNU SOBU ZA UNUKU MIU!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristina Spalević

– Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna. Ali, sada joj je prekipelo. Čekala ga je toliko dugo da izađe iz zatovra, da bude uz njihovu ćerku kojoj fali očinska figura, a on je odmah ušao u rijaliti. I još je napravio budalom pred svima. Ona više ne može da prođe Kraljevom, da ljudi ne zure u nju. Zato se povukla na selo.

Svoj plan, Ivana je, kako tvrdi izvor, rekla i jednoj od Kristijanovih sestara sa kojom je u kontaktu.

printscreen

Kristijan i Ivana

– Naravno da je ubrzo cela Kristijanova porodica saznala za ovaj Ivanin plan. Oni su u šoku. Ne zato što smatraju da nije u pravu, nego zato što nisu očekivali da to uradi Ivana koja je fina, tiha i povučena. Mislili su da mu se nikada neće suprostaviti. Da će i dalje padati na njegova objašnjenja da je to samo rijaliti, da je otišao da zaradi novac za nju i ćerku. Nisu ni pokušali da je ubede u suprotno jer znaju da joj je prekipelo čim se odlučila na tako nešto. Oni se samo nadaju, da će kao i mnogo puta do sada da odustane od ove ideje. Sa druge strane iznenađeni su što je Kristijan tako transparentno ušao u odnos sa Kristinom, jer on uglavnom negira takve priče o njemu i vezi sa drugim učesnicama rijalitija. Uvereni su da se zapravo zaljubio – kaže izvor.