in

NECINA MAJKA TUŽILA OVOG ZADRUGARA – ON JE PIJANDURA I ĐUBRETAR… Nakon žestokog SUKOBA usledio ŠOK – NIJE BIRALA REČI!

Naime, sukob je dostigao velike razmere kada je Bora tiktokeru opsovao pokojnog brata. Lazić je burno reagovao, a u Borinu odbranu je stala i njegova devojka Milica Kemez.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nenad Lazić Neca

Necina majka Milena se odmah oglasila i nije krila koliko je besna.

Sve sam ispratila! Ja ne branim Necu, ali da neko pomera mom detetu mrtve koske, na čijoj sahrani je bilo 150 đaka i da mene onako ponižava… Majka je majka. Necu to strašno povređuje, on spava u njegovoj sobi. Da li je to normalno i da ga Milica onako napada? Bora nas ne zna, mi Boru ne znamo – rekla je ona i dodala:

– Meni ne treba ništa samo da mi dete bude živo i zdravo. Dira mi drugog sina, tužiću ga! Ne odustajem od ovoga! Psovao je i pevače koji su zabavljali zadrugare, kao Neca njega merka, a on je pijandura! Tražio mu je da prizna da je gej… Očekivala sam da Milica stane u Borinu odbranu, sram je bilo, mučki mi udarila sina. Ovo je strašno! Bora ne poštuje ništa, on je jedna đubretar! Kod nas nema tih psovki. Kaže da je Neca napravljen na špriceru, strašno!

PEVAČICA SE UZ POMOĆ OVOG JELOVNIKA REŠILA VIŠKA KILOGRAMA! Evo kako je to USPELA – ima i TRIK protiv GLADI!

PEVAČICA SE UZ POMOĆ OVOG JELOVNIKA REŠILA VIŠKA KILOGRAMA! Evo kako je to USPELA - ima i TRIK protiv GLADI!

SLAVLJE U PORODICI IVANE ALEKSIĆ! Reperova supruga podelila RADOSNE VESTI – ČESTITKE stižu sa svih strana! /FOTO/

SLAVLJE U PORODICI IVANE ALEKSIĆ! Reperova supruga podelila RADOSNE VESTI - ČESTITKE stižu sa svih strana! /FOTO/

TV Pink printscreen

Milica i Bora

Pola mog srca je za pokojno dete, a pola srca za Necu i njegovog brata. Ja sam njih rodila posle 5 godina, i zadovoljna sam njihovim vaspitanjem. Kod nas u selu ih niko ne komentariše loše, imamo veliku podršku. On Boru nije ni dirao. Jutros ga je opet napao, neće se otkačiti. Kaže majka mu ružna, pa ja nisam toliko ružna. On je rumunska džukela, nekulturna i nevaspitana, al neću ja njega da vređam, ne želim mu zlo, ali dva puta sam ga tužila – ispričala je majka Nenada Lazića Nece.