in

MIŠEL OD MINE MOŽE DA NAPRAVI JEDNU DAMU I DOMAĆICU! Oglasio se Saša Gvozdenović i otkrio da li će prihvatiti NJU kao snajku!

Sada se oglasio Mišelov brat Saša, koji nije znao da je njegov brat ozvaničio vezu sa Minom.

– Nisam ispratio, evo sada saznajem. Mišel može od Mine da napravi jednu pravu damu i domaćicu, da je smiri i izvede na pravi put. Na njima je da odluče da li će tako biti – rekao je Saša.

Saša je otkrio i da li bi porodica Gvozdenović prihvatila Minu za snaju, ukoliko bi njena veza sa Mišelom prerasla u nešto ozbiljnije. 

Printscreen You Tube

Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović

– Ako je to njegov izbor, mi kao porodica im želimo sve najbolje i uvek ćemo poštovati Mišelove odluke. Svakako, ako bude nešto ozbiljnije, i Mišel bude srećan uz nju, kao i ona uz njega, mi prihvatamo! – istakao je Mišelov brat.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU! Njegov sin potvrdio vest o izlazku!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU! Njegov sin potvrdio vest o izlazku!

TUČA U SPAVAĆOJ SOBI – Ermina uništila Miljanu! Obezbeđenje nije stiglo da odraguje! /VIDEO/

TUČA U SPAVAĆOJ SOBI - Ermina uništila Miljanu! Obezbeđenje nije stiglo da odraguje! /VIDEO/

Sašu je otkrio svoje mišljenje o zadrugarima koji su od samog starta protiv ove ljubavi.

– Očito da su trn u oku svima. Čorba i Kristijan Mišela, pa uz njega i Minu, najviše ne vole. Ali narod sve vidi, kakvi su oni prema ženama bili i šta su sve radili i koliko su puni loših osobina – rekao je Mišelov brat, pa nastavio:

– Realno, ima mnogo devojaka koje su bile uz Mišela, i koje bi nešto više od drugarstva. Mišel je svakako gospodin, pa neće devojke da ponižava ili uvredi… Očigledno je da je najveći šmeker u Beloj kući – zaključio je Saša.