in

Laž je da sam se ODREKAO NJE, PONOSAN SAM!

Foto: Printscreen Instagram

Tata jedne od najzapaženijih učesnica ”Zadruge 4”, Paule Hublin, Matija Hublin, došao je u Beograd kako bi gostovao u emisiji ”Pitam za druga”.

Paula se u ”Zadruzi 4” istakla po britkom jeziku i raznim ljubavnim odnosima koji se menjaju iz sata u sat. Nepredvidive emocije Paule Hublin, njen ljubavni život čine više nego turbulentnim, a ovako njen tata komentariše njeno ućešće u rijalitiju.

Kako generalno gledate na Paulino učešće u ”Zadruzi 4”?

Bori se! Ona je kao Don Kihot, bori se protiv vetrenjača.

Kako je došlo do susreta sa Vuk Mobom?

Vuk joj je stvarno bio podrška. Kad je on izašao napolje javio sam mu se i zahvalio sam mu se za svaku lepu reč koju nje uputio Pauli. Vidi se iz aviona da nema ništa više od prijateljstva između njih – zaključuje Matija.

zabava, zadruga, Paula Hubin
foto: printscreen

Kratko se osvrnuo i na Paulino pomirenje sa Franom Pujasom.

Ne želim komentarisati te stvari. Kad izađe napolje pričaću sa njom u vezi svih tih… Ne bih komentarisao dok ne popričam sa njom o svemu – priča Hublin.

Prokomentarisao je i njenu svađu sa Filipom Carem.

Propratio sam to, ona mu je rekla da je malo više popio, što je normalno. Nije ga podržala u svađi sa Aleks, i rekla mu je da to nije okej. Nije podržala taj alkoholizam, jer kad popije, čovek svašta priča – dodao je Mateja.

Kako komentarišete što su mnogi zadrugari nju okarakterisali kao osobu koja je spremna da gazi preko mrtvih zarad rijalitija?

Teško da je to tako! Ona kaže ”Usra*u vam se u život”, ali nije ona takva. Ja nju poznajem od malih nogu. Ja sam se začudio kad je krenuo taj rijaliti, jer je uvek bila sramežljiva. I kad je ušla u rijaliti ja sam se šokirao zbog nekih stvari, ali to je valjda taj zatvoreni prostor – priča Paulin otac.

Paula Hublin
foto: Print Screen Youtube

Ističe da je jako ponosan na ubedljivu ćerkinu SMS pobedu na Zadrugoviziji ”Život je maskenbal”, ali je ostao šokiran zbog brojnih natpisa po medijima da se odrekao svog deteta.

Jako sam ponosan na nju. Bile su priče po nekim medijima, to su lažne informacije da sam se ja odrekao nje. Mesecima sam radio na iznenađenju za njen rođendan, za brend ”Hu-Pa”. Mesecima smo radili na tome, jer znam šta i kako voli, da sam se odrekao ne bih mesecima radio na tome i naravno došao u Beograd radi nje i njenog učešća u rijalitiju – govori Matija.

Koji Paulin momak iz ”Zadruge” je bio najbolji za nju?

Niko… Paula se treba malo odmoriti od svega, a sve što se događalo je rijaliti, da se to nije dešavalo ne bi bilo zanimljivo. Nije da je hvalim, ali većina sedi, a ona komentariše i radi za njih. Nije kvarna – zaključio je Matija Hublin, tata Paule Hublin.

matija hublin, vuk mob
foto: Printscreen Instagram

(Espreso/Pink.rs)