in

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU ZBOG SUPRUGE IVANE?! Nakon JAVNE PREVARE, usledio ŠOK! OVO je RAZLOG?!

Nakon što ju je prevario s Kristinom Spalević, spekuliše se da se njegova žena s detetom iselila iz stana i da zahteva razvod po hitnom postupku, pa zadrugar odlazi na razgovor, prenosi Kurir.

printscreen

Ivana i Kristijan

Nakon što su Nenad Aleksić Ša i Tara Simov obeležili četvrtu sezonu rijalitija preljubom, na red je došao i Kristijan. On već neko vreme uživa u društvu Kristine, ali se donedavno suzdržavao da ne prevari suprugu. Međutim, poslednjih dana nije odoleo pa je pao Spalevićki u zagrljaj, ali i krevet, i javno ponizio Ivanu. Vreli kadrovi njega i ljubavnice u krevetu glavna su tema među gledaocima “Zadruge”, posebno snimci iz tuš-kabine, gde su takođe bili intimni.

Kad je Kristijanova supruga videla njegovu prevaru, bila je jako povređena, zbog čega je navodno insistirala kod produkcije da razgovara s njim. I Golubović je molio čelnike televizije da mu dopuste da reši situaciju sa njom, jer u protivnom neće moći da da sve od sebe, da bude ono što jeste i da pravi šou. Kako je ozbiljna stvar u pitanju, produkcija će mu, po rečima izvora, dopustiti da nakratko napusti Belu kuću i da se navodno sretne sa Ivanom, uz pratnju nekog od zaposlenih kako ne bi dobio informacije iz spoljnog sveta.

printscreen

Ivana i Kristijan

Navodno, njegova žena zahteva da razgovara s njim o celoj aferi iz nekoliko razloga. Ona želi da se uveri u njegova osećanja prema Kristini i da joj on lično kaže da li ima neka osećanja prema njoj. Ukoliko nije u pitanju samo fizička prevara, ukoliko se zaljubio u cimerku, Ivana će navodno momentalno tražiti razvod od njega. Ipak, ako je u pitanju samo igra zarad rijalitija, navodno je spremna da pređe preko toga što je bio intiman sa drugom ženom, kaže sagovornik.

RASKRINKAVANJE! Evo ko se sve bavi PROSTITUCIJOM na domaćoj javnoj sceni! ŠOKANTNE informacije ugledale svetlost dana /VIDEO/

RASKRINKAVANJE! Evo ko se sve bavi PROSTITUCIJOM na domaćoj javnoj sceni! ŠOKANTNE informacije ugledale svetlost dana /VIDEO/

TARA UDARILA NA PRODUKCIJU NAKON DISKVALIFIKACIJE! Prekipelo joj, pa osula paljbu! /FOTO/

TARA UDARILA NA PRODUKCIJU NAKON DISKVALIFIKACIJE! Prekipelo joj, pa osula paljbu! /FOTO/

Ipak, ni zadrugarovi najbliži ne mogu da procene šta je u pitanju – da li samo glumi emocije prema cimerki ili je to iskreno. Kako kaže jedan od njih, nikad ga nije video takvog u prisustvu neke žene, ali dodaje i da je on jako dobar glumac. Toliko dobar da ni supruga ne može da oceni o čemu se radi. Inače, nakon što je prevario Ivanu, Kristijan je plakao i javno se izvinio.

Printscreen You Tube

Kristina i Kristijan

Ja mogu da se izvinim Ivani, do sinoć je nisam prevario, sinoć sam je prevario i psihički i fizički. Volim je, ali joj nisam ukazao tim činom poštovanje. Nego znam koliko je duša boli. Ona se raspada, to me boli. Kristina ima energiju i poštovanje, ima mozak jedne vredne devojke, svesne svog teškog života, fantastično mi je legla. Neki ljudi će smatrati da je Kristina kriva, ali ja ću Ivanu i Veru voleti do kraja života. Ivana je najbolja majka i žena na svetu, ali ja sam tražio benzin, nitro, kerozin. Ona je bila ikona – rekao je Kristijan.