in

JA ĆU TE DISKVALIFIKOVATI! Brutalan SUKOB Nece i Bore, usledile žestoke psovke pa čak i pretnje SMRĆU! /VIDEO/

 Sada su tema bili Bora Santana i Nenad Lazić Neca, koji su ponovo u svađi, a u sve se umešala i Borina devojka Milica Kemez.

– Vi ne treba da imate nikakvu komunikaciju! I sa uvredama i sa psovkama. Čula sam da je Neca juče rekao da će da se napije, da bi svima rekao šta misli – rekla je Milica.

– Ja ću ga diskvalifikovati za sedam dana – rekao je žustro Bora Santana.

– Neca je neko ko je zaljubljen u Boru. Da se meni neka devojka umeša u vezu, kao treća, onda se tu pravi haos, napada se ta devojka. Isto tako se meni on meša u vezu, i ja imam pravo da reagujem kako hoću. On nema pravo da se zaleće u mene – dodala je Milica.

JOŠ JEDNO PRIZNANJE O ABORTUSU U ZADRUZI! Aleksandra zatrudnela sa OŽENJENIM muškarcem, pa joj poručio: MORAŠ TO DA MAKNEŠ! /VIDEO/

JOŠ JEDNO PRIZNANJE O ABORTUSU U ZADRUZI! Aleksandra zatrudnela sa OŽENJENIM muškarcem, pa joj poručio: MORAŠ TO DA MAKNEŠ! /VIDEO/

STAN JE IZNAJMLJEN U ELITNOM DELU BEOGRADA, PLANOVI IDU SVOJIM TOKOM – Otkriveni svi detalji života Tare i Ša nakon Zadruge!

STAN JE IZNAJMLJEN U ELITNOM DELU BEOGRADA, PLANOVI IDU SVOJIM TOKOM - Otkriveni svi detalji života Tare i Ša nakon Zadruge!

– Nećeš ga kazniti time što ćeš da ga šutneš – ubacio se Đedović.

printscreen

Zadruga 4

– Nisam ja njega zavalila nogom. Ja sam ovde dve godine, nikada nikoga nisam udarila. Ja ne mogu, kada me neko pljune, meni ruke automatski kreću, zato sam molila devojke. Ja sam prošle godine samo jednom udarila šamar, ali ja u sebi nemam to da krenem sama na nekog. On se zaleteo na mene, sa svih 100 kila – rekla je Milica Kemez.

– Ne možeš da praviš nasilnika od mene – objasnio je Neca.

– Ako si ga prva šutnula, onda je mogao da te… – dodao je Marko.

– Biće pušten klip, videćete. Meni nije bilo dobro kada je pao tamo – rekla je Kemez.

– Evo, preuzimam krivicu – ubacio se Bora, a ceo razgovor pogledajte u videu.